Witam , po 3 latach postanowiłem sprzedać motonga z racji tego że w tym sezonie zrobiłem 200km a w sumie przez 3 lata posiadania R1 jakieś 2tyś... także jak widać grubo...., brak czasu , inne zajawki, obecnie nowe mieszkanie i ...pesel

na karku , tyle z powodów.
moto z 2007 wersja usa, vin JYARN20Y47A000495 malowanie niebieskie
dokładnie taka : a nawet dokładnie ta tylko to foto poprzedniego własiciela ( zdarłem tą białą naklejkę wiec czacha jest niebieska bez tego "tuningowego trójkąta"
https://i.imged.pl/yamaha-yzf-r1-rn20-20...553449.jpg
jak kupiłem moto ( oglądaliśmy je z kolegą forumowym Koczisem ) miało wydłubane wydechy, wiec wymieniłem je na nowe-zupełnie nowe seryjne bo wyła tak ze się nie dało.
zdjęcia mailem mogę zainteresowanym dosłać na priva ( nie udało się załączyć)
przebieg - wydaje się dziwne ale raczej autentyczny około 18tyskm z czego moje +- 2-3 tys ( 4 wizyty w Radomiu i kilka razy do pracy i po bułki ) , sprowadzona z USA znalazłem po VIN info z USA miała małą glebe ale jak ktoś poszpera to znajdzie nawet fotki z usa - można to nazwać packiem pęknięte porysowane owiewki itp. przebieg przy opuszczaniu usa to kilka tyś km ,
widać to po nakladce na bak i jakichś drobnych rysach , u mnie nigdy nie leżała)
jako ze w tym sezonie nie była jezdzona padł akumulator i właśnie został wymieniony na nowy, ale olej itp. to już nowy właściciel ( obecny ma przejechane moje +-2 tyś ale ma już 2 lata ) olej w lagach wymieniałem na wiosne 2015 po kupnie ( kupno jesień 2014 )
wizualnie stan 4/5 w porównaniu do podobnych ofert cenowych to nawet 5/5
technicznie nie mam się do czego czepnąć idzie się nią nakryć, zadnego dzwonienia ze sprzęgła itp. , rok temu licznik zamknąłem kilka razy na 299 , zmiana oleju płnów filtrów i ogień
opony jakieś sportowe Battalax bieżnik się powoli konczy ale jeszcze można dojezdzić, wiek koło 5 lat wiec w przyszłym sezonie wymiania , w zeszłym sezonie kolana szlifowałem na tych i trzymały ciągle bdb.
a najważniejsze - cena 18500 , na olej filtry forumowiczom opuszczę

tel 660 44 99 43 , przegląd w dowodzie zrobiony z tydzień dwa temu bo musiałem pojechać na szkolenie do centrum i zorientowałem się ze poprzedni skończył się w.... kwietniu wiec jest świeży.... moto stało i się kurzyło aż szkoda.
taniej nie sprzedaje bo patrząc co można za te pieniądze kupić... jak mi się zamarzy kolejna to nie kupie takiej samej, i wole ją potrzymać do wiosny, może wtedy zamienie na jakiegoś nakeda coby po bułki mieć czym skoczyć.
więcej info na priv
Pozdrawiam
Maciek.