Petycja w sprawie Wonsza i punktów reputacji Mada
Autor Wiadomość
mad666 Offline
kto się odważy ze mną ścigac ?

KRAKOOVIA
RN42

Liczba postów: 1,231
Reputacja: 4
Petycja w sprawie Wonsza i punktów reputacji Mada
Red_icon_kill Red_icon_kill Red_icon_kill Red_icon_kill Red_icon_kill
jeśli dzisiaj nie zostaną mi przywrócone punty reputacji i wonsz nie zostanie odbanowany oraz nie zostanie dla mnie zniesiona możliwość wstawiania stopki wg mojego uznania to zakładam protest i wobec tego nie pojawie się na zlocie. trudno. żadna strata dla was. ale przynajmniej w ten sposób zaprotestuje. a do tego nadmienie że to wstyd i hańba jak reżim władzy która wybiera co kto może robić a kto nie może.
Red_icon_tongue2               Red_icon_jump
2016-01-12, 02:00 PM
Strona WWW Szukaj Odpowiedz cytując ten post
MarioCFC Offline
Chicken Trips

Mikołajki
RN19

Liczba postów: 1,515
Reputacja: 3
RE: III Zlot R1-Forum.pl 2016 - wstępna lista.
Wonszowi sie należało chociażby za ciągły spam w każdym temacie typu "mad by napisał ale mu się nie chce" to już nudne się robiło. Aż tak ci potrzebne te "zasłużone" punkty??

Co do stopki to chyba masz rację, nic tam nie było złego
2016-01-12, 02:10 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
mad666 Offline

KRAKOOVIA
RN42

akurat wonsz nie dostał bana za treści o jakich piszesz lecz za całkiem coś innego. ja protestu nie odwołam bo chodzi o zasady. niektórzy mogą a niektórzy nie mogą - takie są wnioski. ale nic więcej nie piszę bo i tak pewnie zostane za to skarcony co już napisałem w proteście Red_icon_cheesygrin .
2016-01-12, 02:13 PM
Draco Offline
88

unknown

Liczba postów: 322
Reputacja: 2
jak to Wonsz dostał bana?!!! ostatnio tu mało zaglądam,ale żeby aż tak!

to przecież dobry duch tego forum.
cokolwiek zrobił jestem również za jego przywróceniem!

PRAY 4 WONSZ!
2016-01-12, 03:34 PM
Irek Offline
Wariat

Pulawy

Liczba postów: 1,061
tylko na 24 h Red_icon_smile za barrdzo komuś słodził
2016-01-12, 03:46 PM
Koczis Offline
Moderator - Forumowa Legenda :)

Warszawa
RN65 i RN01

Liczba postów: 10,687
Reputacja: 58
RE: Petycja w sprawie Wonsza i punktów reputacji Mada
Jako, że ja nie wiem co się stało i nawet jakie Mad miał te punkty to oddzieliłem posty z wątku o zlocie.
Jak spamował Wonsz również nie mam możliwości sprawdzenia.

Petycja zostaje i czeka na decyzję BeMisza.
---
Jawa TS350 > XJ600s > FZS600 > RN12 2004 > RN09 2002 > FZ1s GT > RN09 2003 > CBR1000RR SC57a > RN12 2006 > RN22 lift > RN32 + RN01 > RN65 2024 + RN01 1999

Moje kiepskie filmy na YT: https://www.youtube.com/user/koczis27/videos

2016-01-12, 08:45 PM
BeMisz Offline
Moderator

Warszawa
brak

Liczba postów: 1,422
dostał bana bo punkty reputacji zostały przyznane z dupy... niestety nie mam screena tych tekstów, ale coś w stylu "za choinkę" "za fajną stopkę" itp. to jakaś kpina

dodał tych punktów około 7, jednej osobie - czyli Madowi - które niczego tutaj nie wnosiły
poza tym zostały one zgłoszone przez jednego z forumowiczów, że jest to ewidentny spam i się z tym zgodziłem

jeśli zależy Ci mad na punktach reputacji, to poproś o nie z sensownym uzasadnieniem - nawet wonsza

co do stopki, to ... nie pisz nieprawdy, bo to jakaś kpina jest, cytuje z mojego PRIVa do Mada:
"mam prośbę o zmianę sygnatury - strasznie "daje" po oczach, więc albo dasz tam linka, ale zmniejszysz grafę (do 1/4 aktualnej wysokości)"

jeśli uważasz, że to reżmi, to chyba masz zupełnie inną ocenę sytuacji i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem

każda duża grafika, która śmieci forum i burzy jego czytelność nie jest pożądana
poza tym jest to dodatkowe obciążenie transferu, co IMO jest zupełnie niepotrzebne

jeśli masz z tym problem, to pisz na PRIV, a nie wywalasz z jakąś petycją...
2016-01-12, 09:15 PM
Draco Offline
88

unknown

Liczba postów: 322
Reputacja: 2
czy jest gdzieś w regulaminie zaznaczone z jakich powodów można przyznawac punkty reputacji?
nie pytam złośliwie tylko na poważnie skoro ma to takie ogromne znaczenie, jeśli tak jest to w zasadzie wszyscy (włącznie z adminem) mamy punkty które należy usunąć.

a tak z innej beczki...ludzie czy wy jesteście dorośli? Red_icon_cheesygrin ktoś mu zazdrościł tych punktów czy jak,tu jakiś wyścig jest o nie? boli ta cyferka pod awatarem w oczy?

chętnie poznałbym geneze tego problemu.

co do stopki,fakt mogła być mniejsza do 1/4 bo zajmowała sporo miejsca.
2016-01-12, 09:52 PM
mad666 Offline

KRAKOOVIA
RN42

moje stanowisko: nie zmieniam żadnego puntu z mojej wypowiedzi.

Mam akurat w nosie tą reputacje ale chodzi o zasady !
nie prosiłem nikogo o żadne wpisy reputacji ludzi którzy je pisali, ludzie sami je wpisują ! i tym bardziej mam gdzieś by prosić o jakieś wpisanie szczegółowe w konkretnym przedziale tematycznym żeby było wyrażone z dokładnością "za co kiedy dlaczego w jakim stanie"  które zostanie rozpatrzone tak czy siak czy owak łaskawie przez  "władce nadzorce" i zdecyduje/uzna że jest treściwe a może uzna że nie i ban.
a zresztą róbcie jak chcecie bo ja mam to gdzieś.  

reasumując: nie zmieniam swoich postulatów
i rozumiem że ich nie spełnisz. zatem powodzenia na zlocie, bawcie się dobrze.

P.S. gratulacje dla przydupasa któremu nie podoba się moja lista reputacji. żal mi ciebie hahaha !

P.S. 2
w jeden zlot które organizowałem na innym forum było więcej ludzi niż na tym forum jest aktywnych ludzi. szkoda szczępić ryja w tym temacie ale zapewne ma to jakiś związek z konkurencją lub ... problemy natury psychicznej, nie będę tego analizował.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-01-14, 09:24 PM przez BeMisz.)
2016-01-12, 09:52 PM
BeMisz Offline
Moderator

Warszawa
brak

za szydzenie z admina oraz ewidentną potwarz będzie ban...

co do obecności na zlocie, to trzymam cię za słowo - mam nadzieję, że zachowasz się jak mężczyzna i zrobisz, jak obiecałeś Red_icon_smile

trzeba będzie doprecyzować, jak mają być przyznawane punkty reputacji, aby nie były "za nic", tylko za konkretne rzeczy

nawet NIE ODNIOSŁEŚ się do stopki o której tak krzyczałeś... po raz kolejny pokazujesz, jak potrafisz tylko krzyczeć, ale brak Ci odpowiedniej argumentacji tudzież odwalasz cyrki i pokazujesz focha...

Ad. PS2.
To inne forum, o którym piszesz... a idź sobie tam i wrzucaj stopki jakie chcesz, płacz o punkty reputacji lub ich brak... po raz kolejny piszesz o tym forum, aby zwrócić na nie uwagę naszych forumowiczów - za coś takiego, właśnie na tamtym forum dostaje się bany lub nawet groźby wykasowania konta!
jeśli nie jest to reżim, to ... sorry, ale jak to nazwiesz...

oficjalnie: ja teraz bana za to dawać nie będę, ale przeedytuję wszystkie posty i wywalę nazwę tego innego forum
(jeśli z jakiegoś powodu będzie to robione przez kogokolwiek nagminnie i to dostrzegę, to po ostrzeżeniu i edycji poleci ban)

BTW - kiedyś chciałeś połączenia naszych for... cieszę się (i pewnie ty również), że nie doszło do czegoś takiego, ja byłem od razu przeciwny i wewnętrznie czuję, że podjąłem bardzo dobrą decyzję
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-01-12, 10:41 PM przez BeMisz.)
2016-01-12, 10:35 PM
Balbina Offline
Użytkownik

Szczecin
Yzf R6,kawaZx7r

Liczba postów: 238
Reputacja: 3
Nie jestem tu długo, nie znam się i mam słabe prawo głosu... Ale to dzięki Wonszowi tu jestem, więc szkoda by mi było gdyby zniknął, a tylko tutaj mieliśmy kontakt.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-01-12, 10:57 PM przez Balbina.)
2016-01-12, 10:56 PM
Sorek89 Offline
Użytkownik

WLKP
R1 RN22

Liczba postów: 115
Reputacja: 0
Koleś zachowujesz się jak dziecko...
Fuck the RulesIcon_rock
2016-01-12, 11:07 PM
mad666 Offline

KRAKOOVIA
RN42

jak zaproponowałem współpracę to dlatego że chciałęm zrobic coś dobrego dla ludzi
nie wnikam w twoje kłótnie i potyczki z moimi poprzednikami, ja wyjaśniłem wyraźnie o określiłem się: ja jestem na innym forum od 2011 roku jak kupiłem RN12 i moderacje zacząłem bodajże w 2013 roku.
nikogo nie banuje za pierdolety ! i nigdy przy mnie tak nie było. żadnych ludzie nie kasowałem ani nie niszczyłem postów. wręcz przeciwnie: jak kasowali posty na gsxr forum to byłem największym przeciwnikiem i to ja wprowadziłęm zakaz kasowania postów jakichkolwiek  wszystko lądowało w koszu. NO ale co ja się w ogóle tłumaczę: nigdy nie miałęm złych zaiarów i sie to nie zmieni ale teraz zaczynam łączyć fakty: to ty absolutnie unikałeś tematu i zapewne to ty wpadłeś na pomysł zlikwidowania tutaj wonsza a nie jakiś kapuś co zazdrościł moich reputacji. teraz łącze też fakty że przecież jak dowiedziałęś się na zlocie ze to ja jestem moderatorem na innym forum to mina i tok mówienia lekko ci się załamał bo nie było to po twojej myśli tym bardziej że ja jestem otwarty na ludzi, uciąłeś ze mną wtedy temat odpychając i gasząc go. po prostu jestem dla ciebie wrogiem tylko dlatego że moderuje tamto forum z którego ty wyleciałeś (podkreślam nie przeze mnie).  

co do reszty tematów już pisałęm nie interesują mnie żadne już tłumaczenia ani nie będę odpowiadał na zaczepki ani twoje ani innych bo nie ma sensu.

tak samo jak nie mam interesu jechać na ten zlot bo po co ? ty gadac ze mną nie chcesz, twoje słowa: "na innym forum nie można mnieć nawet swojej reklamy" tymczasem ja tu jestem skubany ze wszystkich przywilejów i non stop ostrzegany że jeszcze słowo i ban.
mylisz się jeśli myślisz że mi tak zależy Red_icon_cheesygrin
dziwię się tylko że wonsza uwaliłeś bo gość nie był nic winien a mnie zapewne zostawiłęś na pożarcie w temacie . hehehe. taktyka ? czuć warszawe ! dosłownie jak polityka.

pozdrawiam wszystkich
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-01-14, 09:26 PM przez BeMisz.)
2016-01-12, 11:19 PM
fiszak Offline
cierpliwy

Gryfice zach-pom
R1 rn12

Liczba postów: 285
Reputacja: 1
Jest sens bić pianę? To tylko 24h, do więzienia wonsz nie poszedł, a to, że ktoś jest na innym forum też nie powinno być problemem
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-01-14, 09:26 PM przez BeMisz.)
2016-01-12, 11:25 PM
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
Zawsze zastanawiałem się dlaczego ktoś uważa wymienienie nazwy innego forum za tak straszną zbrodnię ?
Przecież tych forów jest jak gwiazd na niebie .. Sam jestem na 4 czy 5 .. do tego na ( no i teraz boje się napisać ) no na tym takim - wicie jakim - no co ma "like" ...
To nie forum - skrypt i admin - jest esencją tego co tu mamy tylko .. no cóż taka prawda > MY Red_icon_smile ....
Spamowanie, robienie sobie jaj takich czy innych ( kurcze sam dla rozładowania sytuacji przyznałem Draco punkt reputacji - taki rozjemczy Red_icon_tongue i będący sygnałem że się możemy sprzeczać i przegadywać ALE z pełnym szacunkiem i przyjaźnią ) .. może być głupie ale gadki gadkami a rozsadek rozsądkiem ..
Nie powiem MI TU FAJNIE ... jest o czym pogadać , można poszukać części, wymienić doświadczenia .. szkoda to psuć .. ale ja tu jestem krótko - wasza decyzja Red_icon_smile ..
Tylko nauczony doświadczeniem wiem że takie manewry to zwykle trzeba mocno przemyśleć bo część gwardii odchodzi i ciągnie za sobą wielu ... A w dobie FB to na prawdę funkcjonujące forum tak jak to to EWENEMENT Red_icon_smile !!
2016-01-12, 11:30 PM
Koczis Offline
Moderator - Forumowa Legenda :)

Warszawa
RN65 i RN01

Liczba postów: 10,687
Reputacja: 58
Choć może narażę się BeMiszowi, ale mi czy ktoś pisze o innym forum, to mi to lotto, byle nie oczerniał Naszego tu jak i na innych forach. No chyba, że wywali baner na pół strony, to już przesada i czysta prowokacja.

Co do Wonsza, to też dla mnie luz. 24H i po sprawie. Szczególnie, że Jego nie było jakiś czas, bo sam zapodział hasło i się nie wypowiadał od jakiegoś czasu Red_icon_cheesygrin
---
Jawa TS350 > XJ600s > FZS600 > RN12 2004 > RN09 2002 > FZ1s GT > RN09 2003 > CBR1000RR SC57a > RN12 2006 > RN22 lift > RN32 + RN01 > RN65 2024 + RN01 1999

Moje kiepskie filmy na YT: https://www.youtube.com/user/koczis27/videos

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-01-13, 12:20 AM przez Koczis.)
2016-01-13, 12:19 AM
NoExpert Offline
Amerykanin

So. Cal
2014 R1 RN23

Liczba postów: 229
Reputacja: 7
Things got way too serious in here all of a sudden. Okay, not really, it actually turned into a high school girls locker room. Are we not men, men who are above this bickering and nonsense? It's like a couple girls who are arguing and one bans the other from the lunch table cause she was talking to another girl then so on and so forth. Maybe you three just need to meet up and hug it out, then maybe go shopping afterward.
2016-01-13, 12:36 AM
BeMisz Offline
Moderator

Warszawa
brak

mad666 - nie chodzi tak do końca o nie używanie nazwy, bo przecież wcześniej nie było z tym problemu (zresztą można znaleźć to w wielu postach!)
mam prawo, jako admin i założyciel tego forum do odpowiedniej reakcji, na wypowiedzi, które w pewien sposób (słusznie lub nie) dyskredytują nasze forum w oczach użytkowników

mad, proszę cię, nie osłabiaj mnie takimi tekstami, że mój ton głosu się zmienił i nastawienie do ciebie - tylko ty i ja wiemy, że to jest wierutne kłamstwo i mamy jedynie słowo przeciwko słowu
(niestety przez takie "sprzedawanie" nieprawdy dużo tracisz w moich oczach, wręcz zamierzam się ciebie wystrzegać, bo widzę, że bardzo fałszywy z ciebie człowiek)

nie wpadłem na żaden pomysł likwidacji wonsza - bzdura absolutna! w miarę możliwości reaguję na spam, a że pojawiło się zgłoszenie, to poczyniłem czystki - IMO uzasadnione
poza tym wonsz dostał bana na 24h, a nie na zawsze! ktoś tutaj próbuje wyolbrzymić fakty Red_icon_sad

i o jakim łączeniu faktów mowa, że niby po 2,5 roku sobie przypomniałem o tym, że jesteś modem na innym forum i teraz chcę dobrać ci się do tyłka wywalając twojego kumpla (czyli wonsza)? to jakiś żart i cyrk! dorośnij człowieku i nie mieszaj ludziom w głowach!

uciąłem temat łączenia forów, bo nie chciałem tego robić i o czym dalej gadać? for jest dużo i niech sobie będą, nic mi do tego, z innymi forami i portalami też się nie chciałem łączyć - podziękowałem w mailach i tyle, czy jest w tym coś złego? mam za to przepraszać i się tłumaczyć esejami skąd wzięła się taka decyzja? nie zamierzam, bo ... zwyczajnie nic to nie wnosi i nie miałoby sensu.

i niby ty jesteś dla mnie wrogiem, że jesteś modem na innym forum, z którego NIE WYLECIAŁEM?
(masz złe informacje - przestałem się tam logować, a posta z wpisem o R1-Forum.PL wykasowałem zgodnie z prośbą/groźbą kogoś z administracji/modów, że będzie ban lub wykasowanie konta)
widzę, że moja niechęć do łączenia for to ciebie bardzo boli i nastawiasz się mega negatywnie do mojej osoby - może właśnie ty masz problem z tym, że to ja założyłem to forum i jest niby jakąś konkurencją dla "was"? bez urazy... mam to w poważaniu

z jakich WSZYSTKICH przywilejów jesteś skubany? wytłumacz mi to dokładnie - bez uciekania w dysputę dookoła tematu, bo jakoś mogłeś pisać (zanim nie uruchomiłem bana), masz awatar, możesz dodawać załączniki, wysyłać privy, pisać na czacie, itd. itp.!! WIĘC???

jeśli ci nie zależy, to sory, ale nikt cię tu nie trzyma... tak samo, jak nikt cię na siłę na zloty nie zaciąga

@NoExpert - unfortunately there are some guys who don't respect few rules. I don't like spam. I had to spent a lot of time cleaning the forum in the past. I waste few days of my holidays because some pricks couldn't argue using privs and they were fighting on the public. Believe me or not, but I have more important stuff in my private life to solve ASAP than trying calm down few punks here.
This time I've decided to ban a single user for 24h due to some spam in the reputation system and ... few days earlier I asked mad666 to change his signature because it was to large ... then ... BAM! Shit flooded the forum and one more time I have to explain the whole situation because someone (mad) is saying the lies and is trying to discredit me, our forum and our users... that said... unfortunately (once again)
2016-01-13, 02:01 AM
emil2755 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 277
Reputacja: 0
[Obrazek: DKJhx9l.gif]
2016-01-13, 03:44 AM
dodziu Offline
Konkretny