Jak przestawić Farenhajty na Celsjusze RN22
Autor Wiadomość
FonioR1 Offline
Użytkownik

RN19

Liczba postów: 208
Reputacja: 0
RE: Jak przestawić Farenhajty na Celsjusze RN22
Rozmawiałem z serwisem YAMAHY, powiedzieli, że może z Anglii może mieć Farenhajty, i trzeba by się umówić na wizytę. Raczej już wyeliminowałem możliwość przełączenia tego kombinacją klawiszową, bo w instrukcji tego nie ma.
A czy ktoś się orientuje czym opórcz lampami różni się wersja UK od innych w europie. Bo w instrukcji widnieje czasem wers"Only for UK"

Widziałem Widziałem te zegary, nawet jestem w stanie je kupić, tylko muszę mieć pewność czy to nie kwestia komputera, lub ustawień. Bo była by wtopa..

Już chyba Sobie odpowiedziałem na pytanie. To kwestia zegarów, pytanie czy ECU będzie pamiętało przebieg. Jak popatrzyłem na zegary i wyświetlacz ciekłokrystaliczny to widzę , że na matrycy nie ma opcji litery C , tylko bryła litery F. więc nawet graficznie nie ma opcji by pojawiło się tam C. Pozostało kupić zegary w C, pytanie tylko czy bedzie przeliczał, i nie bedzie pokazywał wartości Farenhajtów tylko że z dopieskiem C

Najchętniej to bym od kogoś wziął w celsjuszach dopłacił i oddał swój z F Red_icon_wink
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-07-01, 10:55 AM przez FonioR1.)
2015-07-01, 10:16 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak przestawić Farenhajty na Celsjusze RN22 - przez FonioR1 - 2015-07-01, 10:16 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->