Od A do Z - Czyli jak zaczynaliśmy i na jakim etapie jesteśmy...
Autor Wiadomość
Monia_R1:) Offline
PŁEĆ PIĘKNA

Poznań
r1

Liczba postów: 175
Reputacja: 6
RE: Od A do Z - Czyli jak zaczynaliśmy i na jakim etapie jesteśmy...
hahahahaha teraz to rowinę temat...Red_icon_smile
mam troche czasu więc się postaramRed_icon_smile

otóż moim pierwszym motocyklem a raczej motorynką był

1. ROMET OGAR Z 1987r. Red_icon_smile koloru wiśniowego.... miałam 13 lat gdy go dostałam... codziennie po szkole grzebałam przy nim z kolegą obok z klatki bo się znał on miiał mz...
wszystkie kieszonkowe przeznaczyłam na częściRed_icon_smile bo troche rozkradli ( jak to na osiedlach) ... a po miesiącu... romet odpalił słyszało i widziało mnie całe osiedleRed_icon_smile))) jak pojechałam za tory polatać po piechu się że tak powiem wyjebałam i przypaliłam nogeRed_icon_smile) wydechem hahahahaha
ale jest co wspominać.... no i od tego się zaczeła moja pasja moja miłość do motocykli...

2. YAMAHA VIRAGO 250 z 2002r. viraga była cudowna tzn na niej wyjechałam na miasto... poznałam kilku kolesi... lecz z chopperowców... virago taki turystyk..ale rownieniezpomniane chwile i tak jak kolega u góry .. kupił virago moj ojciec a ja praktycznie tylko na niej jezdziłam codziennie do nocy... kazda wolna chwilaRed_icon_smile))

3. SUZUKI BANDIT 600 Z 1998r. okazyjnie kupilam od kolegi i latałam nim około miesiąc czasu bo poslizgnełam się na kostce brukowej w miescie i sprzedałam ją od razu...
dzieki niej dopiero poznałam smak prędkościRed_icon_cheesygrin

4. SUZUKI GSXR SRADZIK 600 z 1998r - to może i nie było moją własnością lecz przejezdziłam nią sezon... to był moto na którym usiadlam jak na scigu/// nie zapomne nigdy....

5. KAWASAKI ZX6R NINJA 600 z 2001r. - pokochałam kawe była dla mnie najważniejszym światem... zrobiła ze mną z 9tys... jeżdziłam ją wszędzie,, poznałam niesamowitych ludzi... on nauczyła mnie schodzić w zakrętach... ona pokazała mi prędkość... do dziś mam sentyment... wydałam na nią ostatnie pieniądze... ale nie żalowałam... od niej zmieniło się całe moje dotychczasowe życie...

6. YAMAHA R1 Z 2000r. - no i koniec biografii motocykli...

OGÓLNIE OJCIEC MIAŁ JESZCZE YAMAHE ROAD STARA 1600 (CHYBA)
NA NIEJ TEŻ TROCHĘ POLATAŁAM

OGÓLNIE NIGDY NIE ZREZYGNUJE Z MOTO NO CHYBA ŻE BĘDE W CIĄŻY.... WTEDY KUPIE CHOPPERA Red_icon_smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-11-24, 11:31 AM przez Monia_R1:).)
2010-11-24, 11:17 AM
Strona WWW Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Od A do Z - Czyli jak zaczynaliśmy i na jakim etapie jesteśmy... - przez Monia_R1:) - 2010-11-24, 11:17 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->