Blue
Konkretny

Bydgoszcz
ZX10R 2010
Liczba postów: 951
Reputacja:
2
|
RE: RN 22 pierwsze wrażenia z jazdy
Wszystkim trzeba się przejechać i mieć o tym swoje zdanie. R1 jest ok, ale niestety ten dół jest dla mnie porażką, nie ważne co by się robiło to jednak zawsze on jest słabszy niż u konkurencji. Dzięki temu mamy odczucie, że góra jest mega mocna co jest przyjemnym uczuciem, jednak to samo miałem na gsxr 750, oczywiście lekko słabsze  . Jeździłem ostatnio Gixem k6, w porównaniu do R1 wydaje się jak by miał z 20 KM więcej. Gdyby nie to że s takie małe już bym zmieniał. R1 pasuje mi jako tako wielkością, pozycja całkiem wygodna i to mnie tu najbardziej trzyma. CBR 1000RR sc57b, jedzie od dołu a wrażenia jak by nie jechało w ogole. Nie czuć przyspieszenia, a jest szybsza od rn12. Jek tym pierwszy raz z kolegą jechaliśmy, myślałem że jest zblokowana do 110 KM bo była z francji. Takie właśnie wrażenia po przesiadce z rn12 na honde czy suzi  Rn22 z chęcią bym dosiadł i sam sie przekonał.
P.S.
Nie masz żadnych szans z zzr1400, to idzie podobnie jak haya, i z tego co wiem, to BMW s1000RR jakoś tam dawało radę, żaden inny sportowy litr
|
|
2015-03-19, 07:14 AM |
|