Ludzie jak Ty nie maja pojęcia co to są używane części, TY szukałeś części nowych bez skazy z serwisu a zadzwoniłeś do mnie gdzie sprzedaje części użynane także nie wiń mnie za swoje błędy.
1. Kierownica zdjęta z jeżdżącego moto nie brałem miarki i nie mierzyłem czy nie ma odchylu o 1 mm.
2. Linek exupa nie wyciągałem z osłony ale faktycznie jedne splot był naderwany
3. Co do felgi to już nie pamiętam co z nią było.
4. Zadzwoniłeś do mnie z żalem że ci wysłałem chujowe części to CI kazałem wszystko spakować i odesłać , na drugi dzień na mailu miałeś zdjęcia drugiego koła linkę i chyba kierownicy.
Odbiór paczki:
Za pierwszym razem to chuj wie gdzie Ty to wysłałeś bo nie doszło do mojej Firmy w ZDW, już tego nie pamiętasz jak sam szukałeś po numerze przesyłki gdzie jest paczka i musiałem gdzieś po nią zapierdalać bo nie była w ZDW tylko w Sieradzu ?????
Ok nie jestem rzetelna osoba i nie musisz mi ufać. Dlatego teraz jak dzwonią marudy to każe przyjeżdżać po części osobiście nawet z drugiego końca Polski i sobie wybierać , nie ma żadnego sprawdzania części przy kurierze. PROSTE
Dodam po raz ostatni ,sprzedaje się tego troche na Checzy czy Slowacje.wiec czasem jak przyjeżdża kurier to jest robota na szybkiego( bo są wakacje bo każdy chce jeździć bo części są mu potrzebne na wczoraj ) i mogę czegoś nie sprawdzić. tylko od razu spakować.
"Podejrzewam że nie jesteśmy jedynymi osobami która zostały wprowadzone w błąd" = a kogo byś do tej wyliczanki jeszcze dodał huh ???
Jeszcze masz jakiś problem ???
Jeszcze czegoś nie rozumiesz z tego co napisałem ???
Kazałem od razu odesłać części i podesłałem Ci zdjęcia kolejnych elementów które zdemontowałem z innego moto ???
Nie Broń się ????? ale przed czym mam się bronić ??? przed tym że Cie oszukałem , wydymałem na kasę jak to kiedyś "chyba" napisałeś ?? czy przed tym że wysłałem Ci chujowe graty ??? Proszę Cie
PS: Mad666 Banned ?? HAHAHA

PS: Mad666 nie pochwalisz się że wysłałeś swojego kolege z moich okolic który osobiście przywiózł sprzęgło i dostał kasę do reki??? a co on z nią zrobił to już nie moja sprawa