samotnyy
Chyba Ty

Olsztyn/Mannheim
RN09
Liczba postów: 347
Reputacja:
3
|
RE: 125cc bez prawka - co sądzicie?
i po co te komentarze głupawe? Wydaje mi się, że temat został założony po to, aby wyrazić swoją opinię, a nie krytykować innych.
''latamy po mieście na kole na przelotowych Akrapach strasząc staruszki i urywając ze zloscia lusterka tym którzy w nie nie patrza (...) motocyklizm jest taki trendy, buntowniczy i dla wybranych'' strach pytać skąd Ty w ogóle jesteś..
Tak się składa, że zdawałem prawko na kat. A i widziałem co się dzieje na placyku, a później na egzaminie. Dzieciaki nie potrafią utrzymać motocykla, przewracają się na prostej, no ogólnie nic fajnego. Teraz wyobraź sobie, że Twój brat, nigdy motocyklem nie jeździł, tatuś kupuje jakąś 125cc i przewraca się ów gagatek na trasie, wpada np pod auto, pod tira, do rowu. Widziałeś kiedyś człowieka w pełnym kombiaku na 125cc? Ok, to nie pojedzie 299km/h, ale przy 100km/h (przynajmniej z tego co ja wiem) krzywdę zrobi sobie taką samą jak Ty na litrze. Tylko, że większość chyba już posiada jakieś ubranko odpowiednie do jazdy.
Moim zdaniem pomysł nie jest najlepszy. Chociażby przez wzgląd na to, że 90% nie dba o odpowiedni ubiór. No ale można by pisać i pisać w temacie. Czas i tak wszystko zweryfikuje..
-
"Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale"
|
|
2014-07-17, 05:35 PM |
|