RE: Kasowanie postów przez moda / admina
Żaba tak jak chciałeś nasza korespondencja
Cześć ,Kafel proszę Cię abyś się opanował z tym pisaniem postów ,większość Twoich postów jest nie na temat lub się powielają z innymi ,nie wiem czy chcesz zostać naj naj ,to nic nie wnosi i nie daje ,już parę ich skasowałem ,ale widzę że się mnożą ,więc daj na luz ,bo szkoda Twego pisania ,pozdro
dobra więc już nie piszę jak tak to widzisz. myślałem że po to jest żeby się udzielać ale spoko. może czasem i niepotrzebnie ale jakaś myśl mnie najdzie to piszę bo w sumie po to jestem na forum i moim zdaniem po to jest żeby czasem i popisać bez sensu ale nie zawsze bo jeszcze więcej by ich było, czasem się powstrzymam. nie chce być naj i wiem że nie bede. dobra nie bede sie ropisywal. podporzadkuje sie do twojego polecenia. jedynie bede przegladal forum. pozdro
Chyba źle mnie zrozumiałeś ,nie chodzi mi oto byś nie pisał wcale ! tylko o to ,że z reguły piszesz nie na temat lub powielasz to co ktoś wyżej napisał , to nie jest żadne moje widzimisie , forum jest dla nas ,ale jak mamy zachęcić nowych użytkowników skoro panuje tu taki rozgardiasz ? w każdym wątku o wszystkim ,jak oni mają się w tym odnaleźć ? jeśli my jesteśmy już długo to sobie poradzimy ,lecz nowi ni cholery , prosta zasada ,wiesz coś na konkretny temat w wątku ,nikt wcześniej nie napisał odpowiedzi o treści którą chcesz zamieścić ,pisz ,bo po to jest forum ,a nie pisanie np. ja nie wiem ale chłopaki powiedzą , lub 10 postów takiej samej treści nic nie wnoszących , jeśli nie wiesz czegoś lub nie jesteś pewny ,zwyczajnie nie komentuj i nie pisz bo to nic nie wnosi ,tyle Red_icon_smile bez spiny i pozdrawiam
ale ja się nie spinam. po prostu przestaje się udzielać skoro powielam,nie na temat itp itd . z reguły nic i tak ciekawego nie będę miał do napisania to zaoszczedze czasu sobie i wam. forum nie jest mi potrzebne do szczescia ani do niczego innego. poczytam sobie nic nie wnoszące posty innych Red_icon_smile nara
i to tyle chyba
|