sokoro znów zostałem wywołany do tablicy to i ja coś napisze , Malik ,widzisz można ,pewnie ,że jest dobrze bo od kąd wróciłem nie mam Tobie nic do zarzucenia

podejrzewam ,że teraz mnie rozumiesz i wiesz ,że chciałem dobrze

i niech tak pozostanie .Kafel co do tego użytkownika bo to przez niego się to zaczęło ,jest mi niezmiernie przykro ,że tak postąpił ,ja rozumiem wszystko lecz skoro udostępnił moją prywatną wiadomość ,do niego ,na ogólnym forum ,to powinien udostępnić całość dyskusji , a nie tylko jedną wiadomość , bo to co wynika z tej dyskusji jest proste , zwróciłeś mi uwagę to się pierdol nie będę się udzielał ,ale dlaczego ? nie i chuj ,nie bo nie .Jeśli jesteśmy dorosłymi ludźmi rozmawiajmy na poziomie , dzisiaj wygląda to tak ,że jak tylko komuś zwrócę uwagę to zaraz się obraża a ja jestem wszystkiemu winny . Powiem tak ,robię co tylko mogę by to forum miało jakiś poziom ,nie zależy mi na byciu tu jakimś guru ,ile razy mam to pisać !!! nie zmuszam nikogo by mnie lubił ,ale nie pozwolę sobie na bezpodstawne obrażanie mojej osoby !!! Nie zrobiłem i nie robię nic na własną chlubę ,wszystko co Tu robię ,robię dla dobra tego forum ,jeśli co niektórym ciężko to zrozumieć nie moja wina ,mam już dość ,by po raz kolejny moja osoba była obiektem dyskusji ,wiem ,że to na pewno moja ostatnia dyskusja o mojej osobie ,więcej już takich nie będzie !