[RN04][2001] Kilka problemów/spostrzeżeń
Autor Wiadomość
Mihu Offline
Użytkownik

Świecie
zimuję bez moto

Liczba postów: 100
Reputacja: 0
RE: [RN04][2001] Kilka problemów/spostrzeżeń
Dzisiaj wymieniłem łańcuch i klocki - oczywiście podjechałem do Osy.
Teraz moto bardzo pięknie cyka - bo to tylko zostało, nie przejmuję się tym bardzo, gdyż w ZX6R cykało mi 5 lat i pewnie cyka dalej gościowi co kupił ode mnie moto.

Teraz tylko zauważyłem jedną rzecz...
Mianowicie, wracałem po zachodzie słońca i światła mijania od czasu do czasu jakby przez parę sekund mocniej świeciły, dodam, że obroty i prędkość równa. Może regulator napięcia coś nie tak? (Prądy i ładowanie jak na załączonych obrazkach w temacie "Nasze dzidy", więc w porządku.
Hmmm... Może tak już jest...
Jutro o 14 wypad na 6 motocykli robimy ze Świecia do Kołobrzegu na 2 dni - nocleg - hotel spa Arka Kołobrzeg. Mam nadzieję, że tym bardzo miłym akcentem nie zakończymy sezonu i pogoda pozwoli natrzaskać jeszcze co najmniej 2k km.

PS>darquvader: jak opisałem, łańcuch był luźny, ale przy obrocie kołem napinał się do maksa w pewnym miejscu i luzował parę oczek dalej, więc jakaś dziwna wada była dla mnie - przez to rzęziło jakby kosz sprzęgła oraz szarpało nieprzyzwoicie. Teraz dźwięk ciągniętego przez przednią i ciągnącego tylną zębatkę łańcucha koi moje uszy podczas jazdy, no i kultura jazdy bardzo dobra.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-09-06, 09:14 PM przez Mihu.)
2013-09-06, 09:11 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
[RN04][2001] Kilka problemów/spostrzeżeń - przez Mihu - 2013-08-30, 10:07 PM
RE: [RN04][2001] Kilka problemów/spostrzeżeń - przez Artur86 - 2013-08-30, 10:59 PM
RE: [RN04][2001] Kilka problemów/spostrzeżeń - przez Mihu - 2013-09-06, 09:11 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->