[RN04][2001] Kilka problemów/spostrzeżeń
Autor Wiadomość
darqvader Offline
Wariat

Piotrków Trybunalski
Czas na R6.

Liczba postów: 1,225
Reputacja: 4
RE: [RN04][2001] Kilka problemów/spostrzeżeń
Hehe, erłan, nie ma co straszyć kolegi. Wszystkie bolączki są do wyleczenia Red_icon_smile
Co do obrotów u Mnie są faktycznie niższe, ale to kwestia nad którą można zapanować, o pokrętle była mowa, kraniku również. Odnośnie odpalania, nie jest to nowy motocykl, koledzy wyżej o tym mówili, Ja również potwierdzam, lekkie muśnięcie manetką i pali jak z nut, najwyraźniej podczas regulacji/synchronizacji nie da się wszystkiego "idealnie" tak jakby wyjechał prosto z fabryki ustawić (przypomnę tylko że to już są nastoletnie motocykle, tak więc i wiek rządzi się swoimi prawami). Kwestię cykania przerabiałem u siebie i nie jest to ani rozrząd, może w niewielkim stopniu mogą to być zawory jeśli nie były regulowane a przebieg już na to wskazuje, bolączka motocykla z którą niestety trzeba się pogodzić. O punkcie 7 wspomniał erłan i może to być jakaś wskazówka, Ja tutaj nic więcej nie wniosę.
A póki sezon eliminuj niepokojące objawy i lataj bo sezon się powoli kończy Red_icon_smile

No speed, no fun.
2013-08-31, 09:09 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
[RN04][2001] Kilka problemów/spostrzeżeń - przez Mihu - 2013-08-30, 10:07 PM
RE: [RN04][2001] Kilka problemów/spostrzeżeń - przez Artur86 - 2013-08-30, 10:59 PM
RE: [RN04][2001] Kilka problemów/spostrzeżeń - przez darqvader - 2013-08-31, 09:09 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->