Pewus
Konkretny

Powiat Chrzanowski
RN20 US
Liczba postów: 633
Reputacja:
3
|
RE: Czy odpuścić sobie ten sezon?
Byłem w niemal identycznej sytuacji, tyle że ja zdecydowałem się na sprzedaż końcem czerwca. Sprzedałem wtedy mojemu dobremu koledze SV 650S, gdyż generalnie chciał kupić ode mnie bo znał ten sprzęt - a ja i tak chciałem kupić w następnym roku coś innego. Poszedłem na kompromis, kasa satysfakcjonująca ale krew mnie zalewała jak widziałem motocykle, które mijały mnie gdy jechałem samochodem... wtedy nowe moto było moją jedyną motywacją do życia i oszczędzaniem kasy  , naprawdę - czasem myślę, że żyłem jak asceta gdy sprzedałem Suze i zbierałem na nowe moto i dużo rzeczy sobie odmawiałem... Jednakże teraz, gdy prowadzenie nowego moto jest dla mnie lepsze niż sex, a ludzie ostentacyjnie "obcinają" na moją r1 gdy stoję czy jadę - wiem, że był warto... ale to i tak nic! - gdy zobaczyłem swoją ex, która przejeżdżała samochodem obok mojego motocykla i specjalnie zwolniła żeby mu się dokładnie przyjrzeć - wtedy dopiero ugruntowałem swoje przekonania co do nowego zakupu  btw. pozdro dla niej hehe
|
|
2013-05-04, 08:41 PM |
|