RN04 pierwsza wizyta w serwisie, załamanie totalne
Autor Wiadomość
pawko81 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 133
Reputacja: 0
Sad  RN04 pierwsza wizyta w serwisie, załamanie totalne
witam
a więc zaprowadziłem w końcu swój niedawno zakupiony nabytek na synchronizację gaźników i zaworów i wymianę świec w serwisie Yamaha. To co usłyszałem gdy odbierałem motor aż mnie mało z nóg nie zwaliło, a więc:
-gdy wszedłem gość od razu mówi ZŁOM SZROT SPRZEDAJ PÓKI JEŹDZI CHOCIAŻ NA CZĘŚCI i takie tam
- z odmy jak zdjął z obudowy filtra powietrza dawała para jak niewiem co. tak powinno być???
- nie dało się za dużo ustawić bo słabe ciśnienie jest i pierścienie do wymiany ale coś tam się pogrzebał i bardziej spier...il(jutro jade na poprawkę). z obrotów wolno schodzi, zatrzymuje się na 2000 i pózniej jeszcze wolniej
- gdy jechałem do serwisu (60km) zapalała mi się kontrolka oleju i chłopak w serwisie sprawdził olej i okazało się że stan normalny więc niewiem co jest Red_icon_scary

tak więc niewiem co począć.
- robić te pierścienie czy nie????jaki koszt mniej więcej??
- co z tą kontrolką oleju skoro się zapala i gaśnie jak przychamuje i z obrotów zejdę.

ogólnie jestem niezadowolony Red_icon_bggrin
pocieszcie chociaż wy troche
a może gościu aż tak nie jest kumaty i wyolbrzymia tylko aby kasę ściągnąć. sam niewiem
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-04-25, 06:21 PM przez pawko81.)
2013-04-25, 06:17 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RN04 pierwsza wizyta w serwisie, załamanie totalne - przez pawko81 - 2013-04-25, 06:17 PM
RE: RN04 pierwsza wizyta w serwisie, załamanie totalne - przez PonuryKlecha78 - 2013-04-25, 08:13 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->