wariat79
Użytkownik

Wyszogród
Rn12
Liczba postów: 259
Reputacja:
0
|
Witam
Witam wszystkich, mam na imię Konrad i jestem z małej miejscowości Wyszogród, położonej pomiędzy Płockiem a Warszawą. Motocykle przewijały się u mnie przez całe życie, począwszy od Ogarów w dzieciństwie przez jedyne dostępne czyli Jawy, Mz - ki w młodości aż do pierwszego poważnego moto CBR 600 f3 Pc31 przez trzy sezony, potem był pierwszy lytr ( co prawda nie cały ) CBR 954 RR Sc 50 przez kolejne trzy sezony i nie będę ukrywał, że po rozstaniu z bladym poszukiwałem nadal modelu ze stajni skrzydełka a mianowicie Sc57b w Repsolu lub HRC. No ale ponieważ znalezienie satysfakcjonującego mnie połączenie czyli stanu sprzętu z wybranym malowaniem graniczyło z cudem, postanowiłem rozszerzyć poszukiwania o trzy kamertony. W ten sposób stałem się posiadaczem mojej pierwszej Yamahy R1 Rn12 w malowaniu Reven Black z 2006r. Przypłynęła ze stanów od pierwszego właściciela do jego brata, który podobnie jak i pierwszy właściciel jest fanem wietrzypachów i ich zakup okazał się nie trafiony stąd pojawił się na aledrogo a potem u mnie.
Po pierwszych 400km jakie udało mi się zrobić jestem mega zadowolony, jedynie będę musiał zainwestować w amor skrętu bo już cztery razy dowiedziałem się co to shima
Przepraszam wszystkich za nieco długawe wypociny i jeszcze raz witam
|
|
2013-04-13, 07:50 PM |
|