waldi1
Użytkownik

Warszawa
RN12
Liczba postów: 122
Reputacja:
0
|
RE: nie w tą strone idzie forum...
(2013-04-04, 10:20 PM)godlefas napisał(a): a wiec chłopaki i dziewczenta, mezczyźni i kobiety... od ostatniego czasu no brzydko sie dzieje na nszym forum, głupie wyzwiska, poniżanie siebie na wzajem i udowadnianie nie wiadomo czego... wszyscy powinniśmy sie trzymac jak jedna wielka rodzina... szczególnie to doceniłem teraz jak miałem wypadek i każdy mnie wspierał, chociaż nie znacie mnie osobiście ale mimo wszystko gwardią trzymacie mojej strony... i to jest fajne. od osób bliskich nie otrzymałem takiego wsparcia jakie daliście mi WY. wiec po co takie głupie dopierdalanie sobie ? jak bedziesz w biedzie jeden z drugim to bedziesz czekał aż pomoże Ci ktoś z forum... a niektórzy tak sie starają że zamiast wsparcia dostaną środkowy palec... brzydko, naprawde brzydko... tyle mam do powiedzenia ze swojej skromnej i kultularnej osoby 
PS. POZAMYKAĆ KURWA SIĘ I SZANOWAĆ NA WZAJEM BO KAŻDY Z WAS TO DOBRY KURWA GUGUŚ! 
pozdrawiam ten nR1. 
No godlefas wyjąłeś mi to z ust...
Nie za bardzo mam czas czytać to forum ale muszę się z Tobą zgodzić, że panuje to trochę za dużo chamstwa. Niektórzy to myślą, że są niewiadomo kim.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-04-05, 05:34 PM przez waldi1.)
|
|
2013-04-05, 05:33 PM |
|