UWAGA !! Handel z użytkownikami forum !
Autor Wiadomość
Artur86
Unregistered

RE: UWAGA !! Handel z użytkownikami forum !
szymekshow napisał(a):

szymekshow napisał(a):Siemanko i jak tam z temat skrzynia?

kringer napisał(a):
Skrzynia jeszcze leży w garażu :]
ghostlpa jest jeszcze chętny, ale nie wiem ile chce dać. Odkupiłem od kumpla tą RN12 i wiesz zalezy mi na kasie Red_icon_tongue Poki ghostlpa się nie przedstawi to masz pierwokup !

szymekshow napisał(a):
tak jak pisałem 450zł mogę dać nie więcej i myśle, że to rozsądna cena. Są na allegro droższe ale bujają się z nimi już dość długo Red_icon_smile

aha i oby napewno była w dobrym stanie? chodzi mi oczywisice o dwójke Red_icon_smile

kringer napisał(a):
Słuchaj. zaczalem ją rozbierać tylko jednego klucza mi zabrakło i całej nie wyjąłem. Jak jezdzilem na tamtym silniku to 2 chodzila dobrze i nie wyskakiwała wiec i teraz nie powinna. Po rozebraniu oglądałem ją z grubsza i tryby wyglądają dobrze. nie są wyślizgane, nie wyszczerbione. łączenia tych trybów też wyglądają dobrze. jedno tylko jest widocznie troche wyślizgane, ale prosto a nie stożkowato więc powinno pochodzić. nie powiem Ci od, którego to biegu - można się tylko domyślać że albo 1 albo 2 ale ciężko to określić jak nie zna się dokładnego działania co i jak po kolei idzie.
.......
Jeśli chodzi o działanie tej skrzyni to nie oszukiwałem, jeśli chodzi o opisanie tych trybów to przeczytaj jeszcze raz. Wiedziałeś że jest troche wyślizgana. Namawiałeś mnie żebym Ci ją sprzedał i ja głupi się zgodziłem, a mogłem ją sprzedać mechanikowi ghotspla, który dawał za jej stan 500zł, a dałem taki argument żeby oddać ją Tobie że ghotspla nie chciał się przedstawić.
Zapraszam każdego z okolicy, któremu przedstawię tą sytuację, pokażę nasze rozmowy na PW i może przy okazji zobaczy stan tych motorków na które tak najeżdżaliście...
aha jeszcze jedno. Skrzynie wysyłałem w ciemno... Pytałem czy chcesz za pobraniem czy wysyłasz kase na konto. Chciałeś przelać kase. POwiedziałeś że już przelewasz a ja zebym wysyłał. Ponad tydzień trwał przelew między kontami. Wysłałem w ciemno i analizując kiedy paczka została dostarczona przez kuriera do Ciebie dopiero po tym zrobiłeś przelew... Nie odbiorę tej skrzyni od Ciebie bo po tym jak oszukałeś z tematem momentu wysłania pieniędzy mogę spodziewać się zwrotu przykombinowanej skrzyni z Twego motoru.
Była jeszcze rozmowa żebym odezwał się do ghotspla czy dalej jest zainteresowany tą skrzynia. odezwałem się i jak do tej pory brak od niego wiadomości. Widocznie po takim czasie facet znający się na rzeczy znalazł skrzynie u kogoś innego, a może jeszcze się odezwie ale to już Ty bedziesz się z nim dogadywał.
Jeśli chcesz mi ją odesłać żebym ja ją sprzedał na allegro to czemu sam jej nie wystawisz? Po co dodatkowe koszty i całe zamieszanie. Chcesz nową skrzynię z rn01 to zapłać 1000 i bedzie w stanie idealnym. Ja wiem że 2 nie wyskakiwała a że jest wyslizgane troche (o czym Ci pisałem) to chyba jest logiczne z motoru 14 letniego.
2013-03-10, 05:29 PM
Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
UWAGA !! Handel z użytkownikami forum ! - przez szymek - 2013-03-10, 02:22 PM
RE: UWAGA !! Handel z użytkownikami forum ! - przez XoXo - 2013-03-10, 04:05 PM
RE: UWAGA !! Handel z użytkownikami forum ! - przez XoXo - 2013-03-10, 04:50 PM
RE: UWAGA !! Handel z użytkownikami forum ! - przez Artur86 - 2013-03-10, 05:29 PM
RE: UWAGA !! Handel z użytkownikami forum ! - przez Artur86 - 2013-03-10, 06:23 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->