BMW 1000RR - różne tematy związane z modelem
Autor Wiadomość
Ean Offline
Młody
**

Liczba postów: 52
Reputacja: 0
BMW 1000RR - różne tematy związane z modelem
(2013-02-19, 11:07 AM)kawasakizx9r napisał(a): Kafel i XoXO- jesli byscie latali np. rn19 i przesiedi sie na fabryczna rn22 barkuje jadu z tej pierwszej Red_icon_smile. I o to chodzi w temacie pierd.. poprostu ten sprzet jest tak okrojony ze glowa mala.

Kawa znów demonizujesz , jeździlem rn19 i teraz już trzecią rn22 ... mam porównanie .
Fakt na hamowni rn22 była słabsza o 5 KM i nie jest on wyczuwalny , wyczuwalna jest tylko charakterystyka oddawania mocy !!!

Ale co z tego skoro większość śmiertelników nie jest i tak w stanie wykorzystać potencjału tego motocykla !!!!

Wiec daj już na luz z tymi swoimi słabymi tekstami , że to pażdzierz , słabe itd bo już przynudzasz towarzystwo ...

Skoro tak bardzo Ci to przeszkadza i zarzucasz oszukiwanie klientów przez Yamahę która to zawyża w prospektach wyniki i osiągi to po prostu ich pozwij i będziesz milionerem jak wygrasz oczywiście , a do tego czasu odpuść sobie tą wielką krytykę i wpieranie że modyfikacja ECU to pomoc z Twojej strony dla NIEŚWIADOMYCH użytkowników hehe.

A jak Ci się nie podobają te motocykle to przenieś się na inne forum motocyklowe , może bmw s 1000 rr ? Chyba że BMW też oszukuje Red_icon_smile
(2013-02-19, 04:00 PM)PonuryKlecha78 napisał(a): Nie, faktycznie Red_icon_smile
Ean piwko leci Red_icon_smile

To nie chodzi o piwko tylko o mydlenie oczu Red_icon_smile
Widzisz dziwnym trafem moja idac do odsprzedazy na seryjnych klamotach po demontarzu bazzaza akrapow kn , wypluła 171 KM , a s1000rr 186 KM .
Dodam iz moja miała już nalatane ponad 10000 km.
R19 na przelotowych kominach buffle wywalila 176 Km

i tyle w temacie i Kawy NIBY pomocy , interes i pewwersyjny NACHALNY marketing !!!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-02-19, 09:17 PM przez Koczis.)
2013-02-19, 03:35 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
BMW 1000RR - różne tematy związane z modelem - przez Ean - 2013-02-19, 03:35 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->