Oto moja DWUNASTKA przygotowana na 2013
Autor Wiadomość
mad666 Offline
kto się odważy ze mną ścigac ?

KRAKOOVIA
RN42

Liczba postów: 1,231
Reputacja: 4
RE: Oto moja DWUNASTKA przygotowana na 2013
Młodociany dokładnie tak jest: Płacisz 80 Euro za impreze FUN CUP. Impreza zaczyna się rano o 8 godzinie. Jak będziecie pierwszy raz to nie kozakujcie tylko idźcie najpierw do nasłabszej grupy i nie jedźcie od razu na maxa bo najpierw trzeba poznac tor. Kolega skasował piekną R6 za pierwszym okrążeniu, na pierwszym zakręcie - czaicie? Nie był to cienias bo technicznie świetnie jeździ ale nie wiedział że pierwszy zakręt jest aż tak ostry :l

Musisz opłacic sobie w swoim zakresie dojazd i oczywiście warto jechac w kilka osób bo paliwo i winieta na autostrade rozkłada się na kilka osób.

Paliwo do moto musisz sobie pokryć - to chyba wiadomo. Nie opłaca się przywozić paliwa z Polski bo na miejscu są dystrybutory i co prawda droższe o złotówke ale w cały dzień nie wyjedziesz aż tyle paliwa by stracic jakies wielkie pieniądze. Ja tankuje tam na miejscu i jestem zadowolony! Samochód przynajmniej nie śmierdzi paliwem jak to zwykle jest gdy ludzie mają w kanistrach.

Opony... to zależy jakie się ma opony bo ja dotąd jeździłem na normalnych, one są twarde i dlatego wytrzymywały dość długo. Wiadomo natomiast że nie miłem szans do tych co mieli sliki miękkie! I takowe kupie teraz.
Dunlop Qualofigter bardzo mi się ślizgała i to słaba opona ale na takiej jeździłem, Diablo Rosso lepsze ale też nie jest to opona dobra na tor. Jesli macie jechac okazyjnie na tor to polecam Diablo Supercorsa. Nie oszczędzajcie na oponach bo dowodem są szlify tych którzy się chcieli przekonac czy Michelin jest dobry. Jeśli macie Micheliny czy inne dziwne wynalazki które zwykle sprawdzają się w miescie to nie myślcie że to samo jest na torze. No nie ma szans! Tam cały czas się jeździ na kolanie i opona taka dobra to tylko Dunlop D211 lub Diablo Superslik ewentualnie Supercorsa cywilna i nie ma innych! (tzn są ale ich nie stosujcie).

Do tego policzcie jedzenie lub grila jeśli sobie zrobicie sami bo na padoku normalnie biwaki się urządza. Warto mieć namiot jak chciecie tam spac by być wypoczętym w przedzień przyjazdu. Ogólnie też traktujcie takie coś jako świetny czas na urlop bo ja tak robie.

Na FUN CUP stacjonuje profesjonalna firma fobiąca zdjęcia. Warto miec USB. Koszty zdjęć od 3 Euro za sztuke. Drogo ale na prawde warto bo robią to profesjonalnie: zwyklym aparatenm nie zrobisz zdjęcia jak motocykl jedzie 300. Pamiątka warta tych pieniędzy, ja całą zimę ślijnie się na widok pięknych zdjęć które mnie przedstawiają.
Red_icon_tongue2               Red_icon_jump
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-01-21, 04:26 PM przez mad666.)
2013-01-21, 04:22 PM
Strona WWW Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Oto moja DWUNASTKA przygotowana na 2013 - przez mad666 - 2013-01-19, 11:24 PM
RE: Oto moja DWUNASTKA przygotowana na 2013 - przez brak_konta - 2013-01-19, 11:32 PM
RE: Oto moja DWUNASTKA przygotowana na 2013 - przez brak_konta - 2013-01-20, 10:47 AM
RE: Oto moja DWUNASTKA przygotowana na 2013 - przez brak_konta - 2013-01-20, 12:27 PM
RE: Oto moja DWUNASTKA przygotowana na 2013 - przez XoXo - 2013-01-20, 02:08 PM
RE: Oto moja DWUNASTKA przygotowana na 2013 - przez PonuryKlecha78 - 2013-01-20, 06:18 PM
RE: Oto moja DWUNASTKA przygotowana na 2013 - przez Suchy - 2013-01-20, 10:40 PM
RE: Oto moja DWUNASTKA przygotowana na 2013 - przez mad666 - 2013-01-21, 04:22 PM
RE: Oto moja DWUNASTKA przygotowana na 2013 - przez brak_konta - 2013-01-29, 09:24 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->