Ja moge powiedzieć tylko tyle (ni etylko odnośnie prawka, mandatów, egzaminów itd) Jak to marider napisał w tym "chorym kraju" za chwile nie będzie mozna głosniej puścic bąka we własnym mieszkaniu, ba, mieć własnego mieszkania, domu itd. Pierd..one opłaty, podatki, akcyzy i ch... wie co jeszcze nas zrujnują. Nawet jeśli w tym kraju posiadasz jakąś nieruchomość (przykładowo nie chwaląc sie tylko podając do przykładu ja) nie możesz z nią nic zrobić, tzn przekwalifikować na działki budowlane i sprzedać (zeby kupić chociaż RN19

) bo mamy jakąś pierdoloną "Nature 2000" Ten cholerny program nie pozwala praktycznie nic zrobić, jakieś jebane ptaszki, kwiatki czy inne chujostwa pod ochroną którcyh nigdy nie było nagle przeszkadzają mi zarządzać własnym majątkiem... No ludzie kurwa... o zarobkach, podatkach i służbie zdrowia nie będe pisał bo szkoda mojego wkurwiania sie... "Tu sie urodziłem i tu chce żyć" jak już ktoś powiedział ale nie będe sie męczył z tymi rządzącymi kretynami, za kare to moge do więzienia pojsc siedzieć, ja chce funkcjonować i korzystać z tego,że sie udało zarobić pare groszy zapierdalając od rana do wieczora. Przychodzi czas chyba na dłuższe wakacje
PS. Wiem,że za chwile ktoś sie wypowie,ze jemu sie udało i nie jest tak źle. Dobra, fajnie. Tobie sie udało a ja musiałbym dostać tylko jakieś 30 % tego co mogłbym mieć jeśli chce sprzedać to co mam w takiej postaci jaka teraz jest.
PS 2. Przepraszam adminów za przkleństwa, wulgaryzmy itd ale to już sie kurwa nie da, nic tylko człowiekowi dojebać żeby się nie miał lepiej, niech zapierdala od rana do wieczora żeby te kurwy na wiejskiej miały wiecej...