marcin83
-----HAWK -----

Choszczno
r1/ WSK125
Liczba postów: 313
Reputacja:
1
|
RE: Moja RN12
(2013-01-08, 09:09 PM)marcin83 napisał(a): (2013-01-08, 09:03 PM)Norbeert napisał(a): jakbyscie mnie troche w temat wprowadzili to chetnie bym sie zabawil bo lubie grzebac przy swojej maszynie ostanio chcialem zdemontowac wydech to czyszczenia ale mialem problem a ogonem, a wiec powiedzcie mi jak wyciaga sie te czarne kolki z pod kanapy?! bo nie ograniam tego -.-
Ja ściągam wydechy bez konieczności demontażu ogona, spróbuj na pewno się uda
ewentualnie z prawym możesz mieć problemy, ale można go wyciągnąć 
(2013-01-08, 09:14 PM)Norbeert napisał(a): probowalem ale nie mam zestawu narzedzi i nie mam mozliwosci odkrecenia srub... powiem szczerze poczytajac wasze zmagania z przerobka sam jestem bardzo zmotywowany do wykonania jej aa takie pytanie, po sciagnieciu tej czarnej koncowki wydech jest zespawany? czy na nitach co trzyma koncowki?
Jest zgrzewany, zgrzewy musisz ponacinać szlifierką stołową bądź felxem
(2013-01-08, 09:14 PM)Norbeert napisał(a): probowalem ale nie mam zestawu narzedzi i nie mam mozliwosci odkrecenia srub... powiem szczerze poczytajac wasze zmagania z przerobka sam jestem bardzo zmotywowany do wykonania jej aa takie pytanie, po sciagnieciu tej czarnej koncowki wydech jest zespawany? czy na nitach co trzyma koncowki?
Jak się postarasz to górne mocowanie w ogonie odkręcisz dwoma płaskimi kluczami 12mm, reszta już pójdzie bez problemu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-01-08, 09:17 PM przez marcin83.)
|
|
2013-01-08, 09:14 PM |
|