lukasz_nr
Konkretny

Manchester
R1 2003
Liczba postów: 609
Reputacja:
2
|
Sprzedam Yamaha R1 2003
Witam panowie niestety jestem zmuszony sprzedac swoj ukochany motocykl  najlepiej bedzie jak skopiuje opis z aukcji:
Witam do sprzedania Yamaha R1 rok 2003. Motocykl sprowadzony przeze mnie z Włoch w 2009 roku z przebiegiem 12 tyś km, jestem jego pierwszym właścicielem w Polsce aktualnie motocykl posiada przebieg 40 tys. Kupiłem go za ciężko zapracowane pieniądze i staram się utrzymać go w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym. Wszystkie wymiany robione na czas olej wymieniany co 6 tyś km ( Castrol power racing ), wymienione kompletne sprzęgło wraz ze sprężyną talerzową oraz przekładkami, wymienione świece irydowe, wymieniony napęd złoty Did’a, założone sportowe filtry K&N powietrza oraz oleju, wymienione klocki hamulcowe przód i tył. Przez cały okres użytkowania w motocykl nigdy mnie nie zawiódł w trasie, silnik pracuje bardzo dobrze. Jestem osobą prywatną i nie zależy mi aby wciskać komuś kit ze motor w idealnym stanie, zaraz po zakupie motocykl przewrócił mi się przy prędkości 2km\h przy zatrzymywaniu się i delikatnie porysował się dolny plastik z prawej strony oraz delikatnie lusterko, postanowiłem tego nie naprawiać aby unikną tekstów typu był po szlifie. Yamaha Posiada kompletny układ wydechowy Akrapovič wraz z kolektorami wydechowymi. Jednym słowem ORYGINAŁ. Motocykl ma bardzo ładny lakier i zapewniam ze z powodzeniem będzie zwracał na siebie uwagę gdyż wygląda i jest zadbany. Biegi pracują bardzo dobrze. Przez cały okres użytkowania w R1 padło ładowanie ale zostało to naprawione ( nie przewijane uzwojenia ale zakupione nowe części ) oraz rok temu tzw. TPS czujnik położenia przepustnicy, również został wymieniony i motocykl chodzi idealnie. Zgadzam się na wizytę w serwisie motocyklowym na koszt kupującego. Cena jaka mnie interesuje to kwota sztywna poniżej której nie zejdę gdyż wiem ze motor jest wart tych pieniędzy i poświecenia mu uwagi. Jednym słowem wiem co mam i na pewno przyszły nabywca doceni słowa ze lepiej kupić cos pewnego i w bardzo dobrym stanie niż później dokładać do interesu. W razie potrzeby prześlę dokładne zdjęcia na maila, i odpowiem na wszelkie pytania pod numerem tel: 665 747 559
Jesli ktoś poszukuje polecam zdjecia na forum jutro dodam linka z aukcją. Pozdrawiam
http://otomoto.pl/yamaha-yzf-r1-M3491197.html
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-01-03, 09:04 PM przez lukasz_nr.)
|
|
2013-01-03, 09:02 PM |
|