Info o widoczności postów
Autor Wiadomość
BeMisz Offline
Moderator

Warszawa
brak

Liczba postów: 1,422
Reputacja: 4
RE: Info o widoczności postów
szrek: możesz to bardziej sprecyzować, bo troszkę nie "zakumałem"?
(na Portalu w oknie "ostatnie wątki" widzimy jakie wątki zostały założone zgodnie z datą ich założenia i odpowiedzi w wątkach, ale kliknięcie wątku przenosi nas na początek całego wątku, ale... w oknie "ostatnie posty" znajduje się informacja o ostatnich postach we wszystkich wątkach [bez wględu na czas założenia samego wątku] z sortowaniem ostatniego wpisu - a po kliknięciu przenosi nas na właśnie do tego postu, czyli na koniec wątku... tak tylko napisałem/wyjaśniłem, ale poczekam na odpowiedź szreka)

EDIT: aha, jeszcze coś - jak przegląda się jakiś dział, to na liście wątków, dla każdego z nich po prawej stronie widać "ostatni post: NICK", jak się kliknie "ostatni post", to przechodzi się na sam koniec wątku - właśnie do ostatniego postu

piotrpit: niestety jest to ciężkie do poprawnego skonfigurowania, mogę jeszcze nad tym przysiąść, ale ... pod waruniem, że uważacie, iż ludzie wchodzący na forum (niezarejetrowani) nie będą chcieli się zarejestrować tylko dlatego, że nie widzą tematów...?

EDIT2: ok, właśnie zainwestowałem w forum $10 i zakupiłem subskrypcję 250 pluginów - jednym z nich jest taki, który powinien umożliwić, to o czym pisze piotrpit Red_icon_wink

EDIT3: zaimplementowałem i skonfigurowałem plugin do widoczności wątków/tematów, ale bez możliwości przeglądania postów (za wyjątkiem działu "Świeżaki" oraz "Jebane złodziejstwo") - możecie sprawdzić wylogowując się z forum i przeglądając je jako Gość Red_icon_smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-05-31, 09:22 AM przez BeMisz.)
2011-05-30, 09:48 PM
Strona WWW Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Info o widoczności postów - przez BeMisz - 2010-07-11, 11:27 PM
RE: Info o widoczności postów - przez nowak - 2010-07-14, 12:59 AM
RE: Info o widoczności postów - przez [*]szrek[*] - 2011-05-30, 01:48 PM
RE: Info o widoczności postów - przez piotrpit - 2011-05-30, 05:00 PM
RE: Info o widoczności postów - przez BeMisz - 2011-05-30, 09:48 PM
RE: Info o widoczności postów - przez żaba - 2011-05-31, 02:37 PM
RE: Info o widoczności postów - przez [*]szrek[*] - 2011-05-31, 04:04 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do: