marider
E=mc^2 ;]
Podlasie
Rn22 / EU
Liczba postów: 2,261
|
RE: była RN19 teraz chce kupic RN22
Bzdura z tym sprzedawaniem z jednym kluczykiem, ja mam np. 2 do mojej (drugi zapas posial poprzedni wlasciciel= bywa) ale dorobienie jak ktos chce komplet 3 szt, to zaden problem. Przy glebie tak jak sam zauwazyles, nie ma mozliwosci zeby choc podnozki, ogon czy tlumiki nie oberwaly - za bardzo wystaja, podobnie ten maly prawy dekielek od impulsatora (ten tu nawet nie jest oryginalny od rocznika 09-11) - przy glebie crashpady rowniez za bardzo nie pomagaja (sprawdzilem u siebie wiec pisze z doswiadczenia niestety..). Chyba ze sie kierownik podlozyl pod spod jako poduszka i sam robil za amortyzacje  W pekniecia przy transporcie tez bym nie wierzyl, no chyba ze ja wiezli z UK polozona na boku ale szkoda by bylo jakby sie tlukla po pace czy przyczepce te 2 tys km, moze niekumaci przewoznicy.. I jakim cudem czacha peknieta jest z lewej skoro moto lezalo z prawej? Jak nic "sztuka" na sprzedaz, bo kto sie pozbywa fajnego motka po kilku miesiacach i po sezonie?
Odnosnie oryginalnego malowania to jakas fobia panuje w narodzie - osobiscie mi nie przeszkadza jak sprzet ma nowy lakier, pod warunkiem ze jest to dobrze zrobione i z glowa a nie jakas chaltura za grosze. Liczy sie stan techniczny przede wszystkim i zdrowy silnik, nad wygladem zawsze mozesz sobie popracowac.
|
|
2012-11-03, 11:04 PM |
|