Sprzedaż motocykla do Anglii i płatność paypal - co to jest?
Autor Wiadomość
PiotrXYZ Offline
OFF ROAD

okolice Warszawy

Liczba postów: 527
Reputacja: 0
Sprzedaż motocykla do Anglii i płatność paypal - co to jest?
Wystawiłem moją crossówke na allegro i dostałem maila z UK po rozmowie mailowej dostałem takie coś:

Hello ,
Thanks for your response.I'm satisfied with the condition of the Bike and Agree with price So i will be paying directly into your PayPal account without any delay. Get back to me with the details below :
Name:
PayPal Email address
Cell Phone No.:
Or you can send me a paypal money request, so once i receive the details i will go ahead with the payment through PayPal and then i will contact my shipping company after you get the payment. I will need your home address for the Bike to be Picked Up by the Shipping Company..

co znaczy po polsku

Hello,
Dziękujemy za response.I 'm zadowolony ze stanu roweru i Zgadzam się z ceną tak będę płacić bezpośrednio do konta PayPal bez żadnych opóźnień. Wracaj do mnie ze szczegółami poniżej:
Imię i nazwiskoRed_icon_tongueayPal adres EmailNr telefonu komórkowego:
Lub możesz wysłać mi paypal żądanie pieniędzy, więc raz i otrzymywać informacje pójdę naprzód z płatności za pośrednictwem systemu PayPal, a następnie będzie się skontaktować moją firmę transportową po odebraniu płatności. Będę potrzebował adres domowy na Bike być zabierani przez armatora ..

Wcześniej napisałem mu że dane wyśle jutro bo dziś nie dam rady
Ktoś wie o co mu chodzi i czy to nie jest jakiś przekręt i wogóle na czym polega to paypal?
2012-09-16, 04:35 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Sprzedaż motocykla do Anglii i płatność paypal - co to jest? - przez PiotrXYZ - 2012-09-16, 04:35 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->