wypadek, odszkodowanie i jak to wszystko wyglada od strony prawnej
Autor Wiadomość
marider Offline
E=mc^2 ;]

Podlasie
Rn22 / EU

Liczba postów: 2,261
RE: wypadek, odszkodowanie i jak to wszystko wyglada od strony prawnej
Mozesz zaplacic prawnikowi 2 tys lub wiecej za nic Red_icon_wink.

Napisz sam odwolanie i zobacz jaka dostaniesz odpowiedz z TU a jak nie chce Ci sie bawic, to skontaktuj sie z Krzyskiem (http://www.apu.pl/ , tez motocyklista Red_icon_wink ). Ja wiezadla mialem pozrywane wiec robili mi je w 2 turach: 1. rekonstrukcje bocznych plus szyty miesien jakis tam + 2. przednie i cos tam jeszcze. Za kazdym razem po zabiegu lezenie po 2 tyg jak kloda w lozku. Bolalo jak cholera (zwlaszcza ACL bo z miesnia pobieraja material na przeszczep :/ ), rehabilitacja i cwiczenia do przyjemnych tez nie naleza no i do konca zycia bede teraz latal z tytanem w kolanie. Cala ta historia z tym moim nieszczesnym wypadkiem i wiezadlami wk... mnie strasznie- moj sheltie ma tytul 2giego v-ce Mistrza Polski Agility i juz sobie na zawodach z nim pewnie nie pobiegam Red_icon_sad Co z motocyklami, gorami i extreme jak wczesniej, to sie okaze jak juz sie poskladam do kupy (zajmie to jeszcze ze 2 lata). Jak do tej pory po kilkunastu latach w siodle na mniejszych i wiekszych sportach to moja najgorsza "przygoda" choc obrazenia sa mniejsze niz poprzednie ... Jak nie stary dziad, to slepa babka, to jakis mlody gowniarz zajedzie lub przywali, ech...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-08-04, 01:14 PM przez marider.)
2012-08-04, 01:12 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: wypadek, odszkodowanie i jak to wszystko wyglada od strony prawnej - przez marider - 2012-08-04, 01:12 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->