wypadek, odszkodowanie i jak to wszystko wyglada od strony prawnej
Autor Wiadomość
malikowy Offline
SŁOŃCE NAWALAJ !!!

Łomianki k. Wawy
RN12

Liczba postów: 3,089
Reputacja: 12
RE: wypadek, odszkodowanie i jak to wszystko wyglada od strony prawnej
no to widać trochę się zmieniło bo ja sprawę z grodzkim miałem w 2010 w grudniu, a nie mam czasu i chęci oglądać wiadomości i być ze wszystkim na bieżąco

ps. samotny przy tylu zniszczeniach ja bym odpuścił naprawę, sam zbiornik nie jest tani, a później jeszcze to wszystko pomalować.. lakier motocyklowy różni się trochę od samochodowego, malowanie każdego elementu liczmy 200zł za element co i tak pewnie jest droższe to zobacz ile wyjdzie ogon+boki 2szt+pług 2szt.+ czacha + nakładka zbiornika + zbiornik + błotnik przód=1800zł więc ciekawe jak ten mechanik chce to wszystko zrobić takim kosztem niskim.

Cytat:co do odszkodowania, za szkodę osobową, najpierw zobaczymy co zaproponuje sprawczyni, żeby dogadać się za porozumieniem stron.
Babka może nie mieć kasy żeby tyle wypłacić ile by Ci się należało od TU, poza tym TU ma już część dokumentacji więc wystarczy zadzwonić, zgłosić dodatkową szkodę i przedstawić dokumentację medyczną. Poza tym teraz rozwiążesz to polubownie, a później wyjdzie że jednak czegoś lekarze nie przewidzieli albo stan Ci się pogorszy, przecież nigdy nie wiadomo. Niech Marider będzie takim przykładem, pewnie jak będzie na forum to doda coś od siebie, a on męczy się przez głupi wypadek z leczeniem cały czas chociaż na początku wydawało się że wszystko ok.
# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #
R1 RN12 + BMC/PC3/Akrapovic Ypipe/A&R Track ExhaustRed_icon_fuckoffdbl
Shoei XR1100 El Capitan + Alpinestars GPPRO/SupertechR
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-08-01, 04:57 PM przez malikowy.)
2012-08-01, 04:48 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: wypadek, odszkodowanie i jak to wszystko wyglada od strony prawnej - przez malikowy - 2012-08-01, 04:48 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->