no to stało się i mi.. Malikowy Lotnik [cz. 1]
Autor Wiadomość
malikowy Offline
SŁOŃCE NAWALAJ !!!

Łomianki k. Wawy
RN12

Liczba postów: 3,089
Reputacja: 12
RE: no to stało się i mi.. Malikowy Lotnik
moto oddane, głupi jestem bo nie powiedziałem gościowi z MTU o nowym łańcuchu, oponie i power commanderze.. ale na szczęście da się to naprawić żeby wartość wzrosła.
A chłopaki w YPP całkiem spoko, przyjęli, pogadali, mieli coś brać za transport ode mnie z domu ale wyszło na koniec że nic.
Mechanicy podeszli to zaczęli szukać jak najwięcej do wymiany ale od razu im powiedziałem że moto ma być naprawione, a nie szkoda całkowita. Bo Ci od razu spojrzeli na felgę z przodu pytają się czy te rysy były, mówię że nie pamiętam bo się do tego w sumie tak nie przyglądałem, a oni tekst "a to wymienimy na nową będziesz miał ładną"
Główny serwisant zaproponował zamiast tych akcesoriów co miałem sety LighTech'a, kierunki akcesoryjne Yamahy ledowe, klamki, końcówki kierownicy i rolki Womet'a. Pierwsze wrażenie ok. W przyszłym tygodniu prześlą kosztorys do MTU i jak dostaną odpowiedź to zaczynają wymieniać.

Pokazałem też kask i rysy, gość zrobił zdjęcia ale o to co od niego usłyszałem "eee w sumie to nic tu nie ma ale zrobię zdjęcie" dałem mu też rachunek niech sobie zrobi zdjęcie jeszcze jedno debil. W ogóle nie znał się na motocyklu, lewy set nazwał mechanizmem do zmiany biegów, a rolki wahacza czy końcówki kierownicy odbojnikami do tego jakoś dziwnie stwierdził że to jest jakoś tam montowane to zacząłem mu tłumaczyć jak to jest zamontowane.. Kazałem mu zrobić zdjęcia wahacza i tego miejsca gdzie rolka jest urwana i z drugiej strony jak powinno to wyglądać bo szlak mnie trafił.
Zamiast się do tego przyłożyć to jak najszybciej i ode mnie z domu to już wybiegał.

To tyle z mojej dzisiejszej batalii, w sobotę muszę do NitroBoyz podjechać bo mi jeszcze faktury za wymianę napędu nie wystawili, a tak to dołączę do uzupełnienia wartości, wydruk z allegro zakupu opony bo gdzieś chyba fakturę zgubiłem albo zadzwonię do gościa żeby mi duplikat wystawił i oświadczenie o zakupie i montażu Power Commandera jako że nie mam paragonu ani faktury to wystarczy spisane przeze mnie oświadczenie że tego i tego dnia zakupiłem i zamontowałem przedmiot którego wartość wynosi $$$ Red_icon_smile

Pozdro!
# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #
R1 RN12 + BMC/PC3/Akrapovic Ypipe/A&R Track ExhaustRed_icon_fuckoffdbl
Shoei XR1100 El Capitan + Alpinestars GPPRO/SupertechR
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-07-13, 03:34 PM przez malikowy.)
2012-07-13, 03:23 PM
Szukaj

Wiadomości w tym wątku
RE: no to stało się i mi.. Malikowy Lotnik - przez XoXo - 2012-07-10, 10:00 PM
RE: no to stało się i mi.. Malikowy Lotnik - przez XoXo - 2012-07-10, 10:35 PM
RE: no to stało się i mi.. Malikowy Lotnik - przez XoXo - 2012-07-11, 12:29 PM
RE: no to stało się i mi.. Malikowy Lotnik - przez XoXo - 2012-07-12, 10:56 PM
RE: no to stało się i mi.. Malikowy Lotnik - przez malikowy - 2012-07-13, 03:23 PM
RE: no to stało się i mi.. Malikowy Lotnik - przez XoXo - 2012-07-20, 06:14 PM
RE: no to stało się i mi.. Malikowy Lotnik - przez XoXo - 2012-08-12, 05:48 PM
RE: no to stało się i mi.. Malikowy Lotnik - przez XoXo - 2012-08-13, 12:48 PM
RE: no to stało się i mi.. Malikowy Lotnik - przez Epke - 2012-08-14, 07:22 PM
RE: no to stało się i mi.. Malikowy Lotnik - przez Epke - 2012-08-14, 07:52 PM
RE: no to stało się i mi.. Malikowy Lotnik - przez Epke - 2012-08-14, 08:44 PM
RE: no to stało się i mi.. Malikowy Lotnik - przez Epke - 2012-08-14, 10:46 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->