Panowie potrzebna wasza opinia!!!!! R1 2001
Autor Wiadomość
Ndz Offline
Młody
**

Liczba postów: 57
Reputacja: 0
RE: Panowie potrzebna wasza opinia!!!!! R1 2001
ema

Ogolnie dla mnie markizz sie dowiaduje o Wasze zdanie Red_icon_smile
Sprawa wyglada tak, ze chetnie kupilbym jeszcze w tym sezonie - wiadomo chce polatac Red_icon_wink

Oczywiscie biore tez pod uwage mozliwosc zeby jakos sie wstrzymac i kupic eRke na przyszly sezon. Wiadomo wieksze fundusze by byly i wtedy celowac w cos swiezszego tupu 06 moze 07 rok.

Z link widziałem wczesniej jak alledrogo przegladalem, i jest spoko. Tylko pytanie czy jest sens od razu pchać sie w koszta i wymiany?? Wiadomo nie kupi sie igly, wiec taka zapewne i cena za nia.

Jesli jest ona Wam znana, co do stanu to napewno dryndne i sie dowiem co i jak w niej gra. A jesli jednak jest spoza forum czy jest ewentualnie ktos chetny z Warszawy, zeby pojechac ze mna i ja obejrzec ??

Swoje wiem i trochu sie znam, ale jednak wolabym zeby ktos bardziej ogarniety w tych maszynach sie mogl wypowiedziec
2012-06-20, 05:26 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Panowie potrzebna wasza opinia!!!!! R1 2001 - przez XoXo - 2012-06-19, 02:46 PM
RE: Panowie potrzebna wasza opinia!!!!! R1 2001 - przez XoXo - 2012-06-19, 03:35 PM
RE: Panowie potrzebna wasza opinia!!!!! R1 2001 - przez Ndz - 2012-06-20, 05:26 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->