TalibPRO9
Świeżak

Liczba postów: 2
Reputacja:
0
|
RE: Pompa radialna Brembo 19x20
Odkopię kotleta. R1 rn12 jeżdżę głównie po drodze(wiadomo to nie tor) niektórzy twierdzą, że ostro, nie wiem nie mi to oceniać ale doświadczenia mam już na tyle żeby wiedzieć, że pilot powery nadają się jedynie na śmietnik  Ori tarcza, klocek ebc HH, wymieniłem ori pompę na taka jak w tytule. Uprzedzając pytania, nie, nie brakowało mi hamulca ale chciałem zobaczyć co się zmieni i mam kompletnie odwrotne odczucia jak większość. W porównaniu do ori pompy zyskałem niesamowitą dozowalność. Jestem w szoku jak czytam że pompa jest 0-1. Robię +- 10 koła km rocznie, na początku sezonu zawsze nowy płyn i w trakcie sezonu tez wymianka, opona racetec rr k3. Taki sam zestaw jeżdżony na obu pompach i ok różnica jest kolosalna i trzeba przez pare km przyzwyczaić palce do stosowania innej siły aczkolwiek wcześniej nie pozwalałem sobie na takie dohamowania w zakrętach jak teraz. I tu moje pytanie, czy ktoś wymieniał SAMĄ pompę do zajebiscie sprawnego układu czy wymienialiscie większość elementów zarżniętego układu I stąd ten efekt? ?
|
|
2022-04-25, 11:38 PM |
|