|RN22| KLAMKI ASV KRÓTKIE, LUSTERKA, DEKLE GB RACING
Autor Wiadomość
MissieeQ Offline
Użytkownik

Warmińsko-Mazurskie
RN22 2013

Liczba postów: 163
Reputacja: 0
RE: |RN22| KLAMKI ASV KRÓTKIE, LUSTERKA, DEKLE GB RACING
(2022-01-13, 07:10 PM)A.S. napisał(a): Filtr powietrza na drogę TYLKO ORYGINALNY !!!  Rysy na cylindrach potem jak kratery po tych nic nie dających tjuningach  z dupy :/ ...

Gadałem z gościem, ktory stroi motocykle, bo mam w planach zostawić moto, że mam końcówy Yoshi, chcę wrzucić filtry K&N i wydaje mi się, że nie chodzi moto jak powinno i że trzeba by to wystroić. Gość ogółem z tego co słyszałem mega kumaty i powiedział że jest to fajny zestaw pod strojenie i jeśli byłbym chętny to żeby lekko podnieść moc i ogarnąć mapkę żeby moto poprawnie chodziło.

Na moje pytanie czy to nie skróci żywotności silnika odpowiedział.

''Życia mu nie przedłuży, ale jak jest dobrze zrobiona to też nie skróci ? generalnie w motocyklach seryjnych mapy sa zrobione bardzo często za ubogie w niektórych momentach(ekologia),a uboga mieszanka to wyższa temperatura spalania, w skrajnych przypadkach może doprowadzić do topienia się tłoków i wypalania w nich dziur. Takie rzeczy w seryjnych moto raczej sie nie zdażają, ale idzie to poprawić i zmniejszyć negatywne działanie za ubogiej mieszanki''

Co myślisz A.S.?  Red_icon_smile
Ja się na tym kompletnie nie znam..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2022-01-14, 12:13 AM przez MissieeQ.)
2022-01-14, 12:11 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: |RN22| KLAMKI ASV KRÓTKIE, LUSTERKA, DEKLE GB RACING - przez MissieeQ - 2022-01-14, 12:11 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->