Jak to mówią za zachodnią granicą Motorrad Grand Prix Deutschland...o-)o
Autor Wiadomość
Pita Offline
Użytkownik

Gdynia

Liczba postów: 230
Reputacja: 0
RE: Jak to mówią za zachodnią granicą Motorrad Grand Prix Deutschland...o-)o
MReusz pamięć mam jeszcze dobra ale każdy pamięta to co chce a sezon 2015 to był ostatni dobry w wykonaniu Rossiego. Przejście do Ducati Lorka również podkręcał  Valentino masz dobra pamięć to pewnie pamiętasz jak nie to poćwicz. Po odejściu Lorenzo  ,który wygrał wyścig w przeciwieństwie do Rossiego na Ducati fantastyczny Doctor nie dawał kompletnie rady wraz z Vinialcem. Skończyło się na narzekaniach a nawet przeprosinami z Yamahy. Kto był winny?
Nie wspomniałem nic o sukcesach Yamahy bo jak wiesz ich nie było  ale były oczekiwana. Ja fan marki i Rossiego miałem nadzieje że Doctor zdobędzie 10 tytuł i dalej może walczyć ale nadzieja matka głupich.
Przychodzi młody Francuz i uciera nosa fabrycznej ekipie ze złotym dzieckiem (dziadkiem). Nie podpisał byś kontraktu? Po co komu emeryt?  Moim zdaniem to była najlepsza decyzja Yamahy od lat i mam nadzieje ,że Fabio pokaże na co go stać. 
Rossi przechodzi do Petronasa na fabryczny motocykl nie jak jego partner zespołowy dosiadających dwuletniej maszyny. I co pokazuje? Ze nadszedł czas na odwiedzenie kasku. Widać to ewidentne po pierwszych wyścigach! Walka o 17 pozycje! Powinien dostać YZF450 bo jest częstym bywalcem poza torem.

Go Big or Go Home
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2021-06-19, 05:52 AM przez Pita.)
2021-06-19, 05:49 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to mówią za zachodnią granicą Motorrad Grand Prix Deutschland...o-)o - przez Pita - 2021-06-19, 05:49 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->