Wymieniam kosz sprzęgłowy - proszę o kilka wskazówek
Autor Wiadomość
simon68 Offline
Administrator

Oświęcim
RN22,SX450,dzik

Liczba postów: 2,664
Reputacja: 9
RE: Wymieniam kosz sprzęgłowy - proszę o kilka wskazówek
(2021-04-05, 09:26 AM)Taksobie napisał(a): Dzięki za linki. Z tą linką wiem że banał. Ale gdzieś tam czytałem, że dźwigienka linki ma jakiś znacznik pozycji. I tak chciałem.sie upewnić, czy nie ma tam czegoś, na co musiałbym uważać. Ale o linkę nie chodzi, to pierdoła. Bardziej obawiam się, że nie odkręce kosza bo nie mam udaru. klucz dynamometryczny posiadam, by to wszystkie skręcić według zaleceń. Tak, 400zl to nie dużo, ale jak okaże się że Moto dalej ma wibro, to założę swój a ten kupiony odeśle -  jestem dogadanyw ten sposób z sprzedawcą. Więc juz się nie robi 400, a 800.

weź suwmiarkę w łapę
zmierz sobie odległość kosza do obudowy, zapamiętaj wynik i punkt pomiaru, ( oczywiście przed rozkręceniem wszystkiego)
naruchaj od kogoś zużyte dwie tarczki metalowe i zrób z nich klucz - w tedy nie trzeba udaru do odkręcania, a i do dokręcenia też taki zestaw się przyda, 
odległość przyda Ci się by mieć pewność że kosz siadł poprawnie na zębatkę, 
i do roboty.....

szybkie drogi są dla szybkich motocykli, szybkie zakręty dla szybkich motocyklistów....
na chuj koni kupa jak kierowca dupa.........
GAZU PIZDO..........

2021-04-05, 09:52 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Wymieniam kosz sprzęgłowy - proszę o kilka wskazówek - przez simon68 - 2021-04-05, 09:52 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->