Mechanik wyregulował zawory - klepią. Mogę tak jeździć ?
Autor Wiadomość
Taksobie Offline
Młody
**

Liczba postów: 57
Reputacja: 0
RE: Mechanik wyregulował zawory - klepią. Mogę tak jeździć ?
(2020-04-07, 12:36 PM)A.S. napisał(a): Z całym szacunkiem do mechanika >> też BYM TAK ZROBIŁ .. z tego względu, że wcale nie musi to być zawór :/
Czy jeździć ? No ja bym jeździł .. może nie pałował jak głupi ale spokojnie się kulał do 10.000 obr. ... Jak ma coś paść niech padnie .. bo lepiej teraz niż w środku sezonu ..

No jak oddawałem nic nie stukało. Zrobił zozrząd, i te zawory i zaczęło klepać. Ogólnie twierdził że wszystko tam było w znakomitej kondycji.

Wiesz co A.S., jednak dziś pojeździłem, nie mogłem wytrzymać patrząc na pogodę. Jazda bez pałowania. Dokładnie się temu przysłuchałem.  Po odpaleniu błoga cisza... Gdy się lekko rozgrzał na postoju, cooooś tam było słychać ale nikle. Na pierwszej krzyżówce już jak się wsłuchałem to stukało. W trakcie jazdu no to już było słychać że klepie nawet w kasku. Po dwóch godzinach jazdy jak wróciłem już głośno cykało. Tak więc tak jak pisałeś wcześniej, na zimnym cisza, po rozgrzało napier**a że w kasku słychać.

(2020-04-07, 02:38 PM)Zygi napisał(a): .... Czas go naglił i tyle....

Bardzo dobrze, że oddajesz z powrotem.

Też mi się tak wydaje... Bo moto miało być zrobione w niecały tydzień a stało ponad dwa. Bo okazało się jeszcze że do zrobienia rozrząd bo miał luz, jeden lag cieknął więc trza było zrobić dwa... I tak się zbierało nieprzewidzianej roboty. A obiecał że do 18 w sobote dostarczy moto moje i mojego przyjaciela, no to mojego w sobotę rano jeszcze składał bo mówił. Pośpiech pooośpiech. Tylko że ani razu nie zadzwoniłem do niego z tekstem Pani ILE JESZCZ?!?! ? Grzecznie siedziałem i czekałem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2020-04-07, 06:47 PM przez Taksobie.)
2020-04-07, 06:45 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Mechanik wyregulował zawory - klepią. Mogę tak jeździć ? - przez Taksobie - 2020-04-07, 06:45 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->