Ostatnia azjatycka prosta Grand Prix Malezji i BONUS PACK Ipla Phillip Island...o-)o
Autor Wiadomość
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
RE: Ostatnia azjatycka prosta Grand Prix Malezji i BONUS PACK Ipla Phillip Island...o-)o
No jednak "Mareczek" zrobił swoje ... a ten Kłartararo poza wymachiwaniem to gdzie był ?
Viniales .. no cóż, należało się i tutaj widzę wyczekiwanego przez was pogromcę MM ..
Rins >> dla mnie to co Suzuki wyrabia na torze to szacun ... szkoda że jest jak jest ...
Rossi robi za zapchajdziurę, Dovi jeździ jak ja na litrze Red_icon_smile ... na prostej ogień w winklu stoję .. Red_icon_tongue ..

ZARCO >>> tu się cieszyłem i mocno kibicowałem .. nareszcie wraca gość który robił z motocyklem MotoGP to co robił z Moto2 ... szczerze to wolałbym oglądać walkę MM i Zarco w czołówce niż Vinialesa i MM ... no ale skończyło się też jak skończyło i wielka szkoda ..

A co do Q2 .. to strasznie boli mnie taka jazda po MM .... Jak WSZYSCY inni holują się za MM to super, świetnie ale mają tempo .. kurwa cud - miód .... jak MM mówi że źle się czuje na torze, nie jest mocny .. i chce się poholować, chce PODPATRZYĆ Fabio okrzykniętego JUŻ największym jego pogromcą .. chce zobaczyć gdzie może być atakowany i jak jeździ ktoś tyle szybszy od niego to od strzała głupie hejty lecą jakim to MM nie jest chujem >> NA PRAWDĘ ???
Jeśli tak, to dlaczego Fabio nie wjechał i nie robił swojego ? Dlaczego tak go w dupę parzył MM ? I to 93 robił gierki ? On chciał jechać za najszybszym tak jak WSZYSCY inni robią jadąc za nim Red_icon_sad ..... Jakbym był najlepszy ( tak jak Quarr.) to wyjeżdżam .. napierdalam i chuj mnie obchodzi kto tam za mną jedzie .. a nie jadę 30 km/h mówiąc >> no dawaj MM wyprzedź jak tylko pojedziesz to cie opierdolę żeby ci pokazać jaki cienki jesteś .. TO TAKIE podejście to nie jest gierka tak ? Aaaa .. przepraszam ... takie zachowanie to jest genialna taktyka na pokonanie MM .. no tylko w wyścigu ujj z tego wyszło .. Red_icon_smile ...
Poważnie >> nie kumam dlaczego na człowieka który ożywił ten sport i podniósł go poziom wyżej i ogarnia motocykl lecący po asfalcie w sposób jakiego nie umie NIKT INNY, sypiecie takie hejty ... cieszę się za to że pokazuje nadal co potrafi i zgarnia następny tytuł Red_icon_smile !!!
2019-11-03, 09:28 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Ostatnia azjatycka prosta Grand Prix Malezji i BONUS PACK Ipla Phillip Island...o-)o - przez A.S. - 2019-11-03, 09:28 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->