(2019-05-11, 09:08 AM)Adi92 napisał(a): odblask jest obowiązkowy ale 95% moto śmiga bez. Nigdy nie miałem problemu z odblaskiem, nawet z podświetleniem którego nie miałem
. Przegląd ostatnio robiłem na jednej z najbardziej rygorystycznych stacji w krk chyba ;x
no ja miałem raz przypał z pałami, oczywiście jak zawsze jechałem na zgiętej tablicy, i akurat jechałem z przepisową prędkością bo zamykałem stawkę a z przodu zamulali, jak puścili się za mną dwaj panowie władza na hulajnogach...
sami se zawalili bo wjechali w dwóch przede mnie żebym im nie zwiał, a po co, jak wyjątkowo od niepamiętnych czasów jak pizda jechałem....
ale za nim oni zaparowali i zeszli z kunia i udali się w moją stronę to mi udało się tablicę wyprostować..
a teraz cytat
a ta tablica co się z nią stało...
i ja wale głupa jak co nie mów Pan że zgubiłem... i niby gasząc silnik wyłączając uj wie co zsiadam z moto i zaglądam na tył...
no i mówię ale o co chodzi przecież nie zgubiłem jest... i jak ładnie ją widać... w tym momencie pan władza zrozumiał że na zagiętą blachę nic nie ugra bo nie da rady.... więc dowalił się do braku odblasku pod nią... i na to usłyszał...serio????
nie masz się o co czepiać.... skończyło się na pouczeniu, ale od tej pory mam przykręcony odblask.. uj że blachy nie widać ale odblask jest