carbon2
Świeżak

Liczba postów: 8
Reputacja:
0
|
rn12 nie podoba sie jak jezdzi
Czesc wszystkim
mam takie pytanie Mianowicie kolega ma do sprzedania rn12 z 10 tys prawdziwego przebiegu także rozumiecie w jakim jest stanie , tym bardziej ze zero gumowania czy katowania
Mam okazje go kupic z 17,5tys zl . Ogolnie 100% seria nic nie zmienione nic komepletnie Tylko jest jedno ale , nie lubie r1 on tak samo dlatego sprzedaje .
Nie podoba mi się kompletnie jak ten motocykl się prowadzi , miałem uczucie ze tył jest kompletnie niedociążony i zaraz mi gdzieś spierdoli .
Zmieniał ktoś w niej zawieszenie ? inny Amorek tylni ? Probował nie wiem ktos opuscic ja z tyłu ? Sam nie wiem co w niej trzeba bylo by pokręcić .Wymienic sprezyne tylna moze na jakas progresywna typu hypepro albo wilbersa czy tam ohlinsa , Laczki mial 190/50 qualifiery . No nie wiem sam kurde co w niej trzeba bylo by zmienic . Dwa ze kladła się dość mozolnie . Mozna powiedzieć ze dla mnie najważniejsze w motocyklu jest prowadzenie po zakretach . No i nie bylem zachwycony nia , Nie wiem moze bylem przyzwyczajony do swoich moto na ktorych jezdze i mam w kazdym zmieniona zawieche , ale ten niedociazony tył przyprawiał mnie o zawał .
No i kolejny mankament to ten silnik idzie jak 750 , no u gory troche lepiej . Zakadal ktos do niej pc ? wypierdzial te katalizatory i tłumiki i dał normalny przelot ? Da sie jakos poprawic jej ta charakterstyke ? Był taki jakby zamulony . No przyspieszal bo przyspieszał . Ale jakas ta reakcja na gaz byla mozolna .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-05-17, 10:40 PM przez carbon2.)
|
|
2012-05-17, 10:32 PM |
|