Trudności przy odpalaniu RN22 ... szczegónie lift
Autor Wiadomość
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
Trudności przy odpalaniu RN22 ... szczegónie lift
Jako że ostatnimi czasy trafiły do mnie 3 czy 4 RN22 w tym 2 z 2013 roku z tymi samymi problemami .. a do tego jedna z wybitnie WREDNYM podejściem do jakiejkolwiek próby zapalania Red_icon_wink ...  no to skupiłem się konkretnie, prawie dwa dni na rozwiązaniu raz na zawsze tej choroby szalonych RN22 ...
Jeśli ma ktoś kłopoty że moto kręci i wali w tłumiki pokazując fakara, a po założeniu nowego akku problem nie znika i jest tylko nieco, nieco lepiej .. no to jeśli ma życzenie to zasadniczo w 99% jestem pewien że wiem co należy zrobić ( naprawić ) żeby moto wróciło do kondycji w jakiej być powinno ...

Niestety NIE JEST TO jedno magiczne pstryk czy ewentualny opis ja to zrobić .. bo przyczyn jest 6 .. no czy tam 5 jeśli założymy nowy akumulator o prądzie rozruchowym 190 A i nic to nie pomoże ..
NIE JEST to żadna "oferta" żeby sobie ktoś nie pomyślał od razu jakichś głupot !!!

Pisze to na zasadzie >> JEŚLI KTOŚ szuka pomocy, próbował już u innych i nic to nie pomogło to zapraszam ... nie komentujcie na zasadzie "wiedzy tajemnej" za $$ -  bo to mocno krzywdzące  ..
Chcę potwierdzić czy znalazłem kombinację  zdarzeń która powoduje ten problem - dlatego też chciałbym zająć się tym jeszcze w 2 czy 3 motocyklach .. potwierdzając podejrzenia na 100% a nie 99 Red_icon_wink ...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2019-03-03, 09:22 PM przez A.S..)
2019-03-03, 09:20 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Trudności przy odpalaniu RN22 ... szczegónie lift - przez A.S. - 2019-03-03, 09:20 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->