Pompa oleju rn09 zatarta po awarii skrzyni biegów.
Autor Wiadomość
Muczaczo11
Unregistered

RE: Pompa oleju rn09 zatarta po awarii skrzyni biegów.
(2019-02-04, 06:41 PM)Kamool napisał(a): W gruncie rzeczy rama to dość duży problem jak jest felerna Red_icon_cheesygrin
Wydaje mi się że takie coś na ramie to nic.... Co 3motocykl ma malowaną ramę i nikt nie wie co jest pod lakierem.... niektórzy nawet nie wiedzą że u nich rama była malowana. Ja lubię zrobić po swojemu dlatego zdarłem piekny (Nowy lakier) i zerwałem szpachlówkę. Znam gościa który z Anglii przywoził setki motocykli w dwuch częściach po jego robocie motocykl wyglądał jak nowy i nigdy nikt nie zauważył to jest dopiero przegięcie.  
Są firmy które spawają ramy motocyklowe i ludzie też jeżdżą. A u mnie była po prostu dziura nie ma spawu dookoła i rama pięknie się schodzi z bakiem. Ten motocykl w bardzo dobrym stanie (niebieski) chodzi za niezły pieniądz i moim zdaniem już nie będzie spadała jego cena ale rosła. Rn04 i rn09 był najlepszym sportowym motocyklem to one otworzyły drogę sportowych motocykli. Można powiedzieć że od niego się zaczęły wyścigi po torze. Są z rocznika 99-03 A wyglądają prawie tak samo jak nowsze modele. Kupię rn12, lub 19 lub 22 i okaże się że zaraz stracę 2bieg albo okaże się że ma wyrąbany kosz sprzęglowy i nie chce jechać prosto..... bo ktos kiedys wjechal nią w tył tira stracę wtedy 16tys lub 19tys a i tak będę musiał w niego włożyć. W niej silnik wygląda jak nowy i sprzęgło też nigdy nie było w nim grzebane. Ten motocykl naprawdę warto odbudować tym bardziej że nie płacę za mechaników bo wszystko zrobię sam.
2019-02-04, 07:46 PM
Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Pompa oleju rn09 zatarta po awarii skrzyni biegów. - przez Muczaczo11 - 2019-02-04, 02:54 PM
RE: Pompa oleju rn09 zatarta po awarii skrzyni biegów. - przez Muczaczo11 - 2019-02-04, 03:13 PM
RE: Pompa oleju rn09 zatarta po awarii skrzyni biegów. - przez Muczaczo11 - 2019-02-04, 06:26 PM
RE: Pompa oleju rn09 zatarta po awarii skrzyni biegów. - przez Muczaczo11 - 2019-02-04, 07:46 PM
RE: Pompa oleju rn09 zatarta po awarii skrzyni biegów. - przez Muczaczo11 - 2019-02-04, 09:10 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->