Szymonie ale doskonale Cię rozumiem,

Pracuję w dość dużej korporacji, wiem jak działają mechanizmy. Tylko dalej będe się upierał, że skoro Yamalube (Eneos ,jak zwał tak zwał ) jest zły i w ogóle, a LM jest tak wspaniały, no bo przecież tam nikt nie patrzy na marketing i finanse, oni z dobrego serduszka ten olej dla motocykli robią, brakuje tylko by jeszcze napisać ,że spod lady tylko dla wybranych

a każdy kto go nie wlewa to niema pojęcia. No to nie jest tak Szymonie, no bo zobacz, przedstawie swój argument, skoro mój motocykl śmigał na Yamalube gdyż był serwisowany w Yamaha, kupiłem z przebiegiem 10 tyś, trochę lat już śmigam na moto, jakieś tam pojęcie o mechanice mam, więc chyba mogę stwierdzić i zaobserwować zmiany jakie spowodowało przejście z Yamalube na LM, też byłem podjarany jak Reksio szynką, że teraz moja ukochana ma najlepszą oliwę

i co się stało, nosz kurde blaszka miałem tego pecha, że poleciał mi napinacz rozrządu zaraz, a o pracy skrzyni biegów nie wspomnę, analizuje wszystko i doszedłem drogą dedukcji, że wszystko się zmieniło po wymianie oleju na ten najwspanialszy LM, no to se myślę, żeś se chłopie poprawił....................... ,bach, tysiąc w plecy, przechodzę na Yamalube i wszystko wraca do normy ( o napinaczu już pisałem jaka mechanik Yamahy był zdziwiony, że w RN19 padł ) Widziałeś moje moto, wygląda na ulepa zmęczonego życiem z cofniętm licznikiem ? chyba nie co .............

Więc teraz co byś zrobił na moim miejscu ? dalej lał byś jedynie słuszny olej ?
Jeśli by mi się nic nie przytrafiło, pewnie lał bym ten olej dalej, bo po co zmieniać coś co jest dobre i działa prawda. Nie śpie na kasie i szanuje wszytko na co ciężko pracuje. Jednak było inaczej i mam prawo mieć takie zdanie, ale pewnie żaba znów coś wymyśla i mu się ubzdurało, bo naprawiam motocykle w szopie, jak mi kiedyś ktoś powiedział kompletnie mnie nie znając
ps; co do doświadczenia w branży, słyszałeś o 14 letnim geniuszu podajże z Pensylwani, powiedział ,że nie długo udowodni, że Ajnsztajn się mylił i obali teorię względności

Mało tego Stephen Hawking też się mylił i też to udowodni

To dopiero będzie checa jak jeden z najwybitniejszych naukowców w historii się mylił, a jego teorie obali nastolatek

Taka mała dygresja

ps; Wojtku dziękuje, ja tylko piszę to co myślę nic wielkiego