simon68
Administrator

Oświęcim
RN22,SX450,dzik
Liczba postów: 2,664
Reputacja:
9
|
RE: R1 RN22 2012 - pierwszy przelot
uwierz nie mam problemu z czytaniem z zrozumieniem i zakumkałem że w wypowiedzi "WTF" chodziło Ci o World Taekwondo Federation ( ja jednak pozostanę przy moim kickboxinku K1 )
a co to obietnic i innych takich, ze będzie pomału bezpiecznie, przytoczę taki fakt....
stary chop 70 lat wiem bo znam gościa bo mowa o moim ojcu.... wyjazd na Częstochowę w tym roku, jeździ na Yamaha Diversion ( ma jeszcze choopera Kawe)
i mówi to jadę się też przejechać, o której ta zbiórka, to tłumacze chopu jedź tam i tam na stacje ludziska o 9 rano startują... dobra niby zakumał, ale pyta się mnie a ty skąd jedziesz, no ja z innego punktu chłopaki wpadają i zapierdalamy, to może ja też tam podjadę, to mu tłumaczę ale są dwie grupy wolna i szybka, jedź tam to pojedziesz spokojnie... i znów niby zrozumiał, okazało się że przyjechał na mój punkt zbiorczy i jechał z nami tym Diversionem, po 10 kilometrach zapierdalania i przeszlifowaniu wydechów z obu stron stwierdził że jednak za szybko i se sam pojedzie, tu go cytuje, dobra zapierdalajcie ja se jednak zwolnię.... niby stary chop niby w głowie poukładane, nauczyciel emeryt, ale jak wpadł między litry to 20 życie wyciskał z Diversiona 52 konnego bodajże, i pozamykał jakieś stare kitowe opony do końca, plus wyczyścił z rdzy wydechy i to wszystko na odcinku 10km.....
podsumowując jak masz taki sprzęt jak R1 licz się z tym że przyjdą kiedyś emocje, adrenalina, i nie ważne ile masz lat co komu obiecałeś, poniesie Cię fantazja i .....
szybkie drogi są dla szybkich motocykli, szybkie zakręty dla szybkich motocyklistów....
na chuj koni kupa jak kierowca dupa.........
GAZU PIZDO..........
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2018-05-24, 08:09 AM przez simon68.)
|
|
2018-05-24, 08:06 AM |
|