Chris5s
Młody

Warszawa
RN23 2009
Liczba postów: 40
Reputacja:
0
|
RE: R1 RN22 2012 - pierwszy przelot
(2018-05-24, 06:01 AM)simon68 napisał(a): widzisz nie lodówki tylko lokówki, to taka drobna różnica, jak to że nikt nikogo nie chce obrazić tylko, uświadomić że pewne przedmioty mają swoje przeznaczenie i choć byś cokolwiek robił to tego nie zmienisz, i jak byś czytał z zrozumieniem, wiem że może to być trudne i tu możesz się obrazić ale to akurat jest sarkazm który wynika z tego że jestem stary i pewnie dużo więcej widziałem niż ty, bo jestem stary... to byś doczytał że pisałem koledze martinflash, żeby miał świadomość że jak załapie skill to może wolno już nie jeździć.... bo zacznie używać R1 do tego do czego została stworzona, i tak jak pisał bart bodajże, wymówka obiecałem żonie nie będzie działać ....
Rzeczywiście nie umiem czytać, my bad master ;] (dzięki o zakomunikowaniu mi o użytej przez Ciebie ironii - w życiu bym na to nie wpadł).  Zdaje się jednak, że Ty również masz problemy ze zrozumieniem moich słów.
Niemniej jednak, to kwestia charakteru człowieka, dla jednych wymówka ,,obiecałem żonie'' to tylko wymówka, żeby żona była spokojniejsza itd., a dla drugich rzeczywiście coś znaczy i podejrzewam, że tak jest w przypadku Martina choć ręki sobie nie dam uciąć.  Pamiętaj, że chęci to jedno a to co ma swoje efekty/konsekwencje to drugie.
|
|
2018-05-24, 07:48 AM |
|