Hehe .. wiedziałem że tak sie to skończy

..
Kolega martinflash, jak widać choćby po wjeździe na drogę ( promień skrętu ) musi się obyć z maszyną.. może pouczyć troszkę .. I JEST TEGO świadomy więc jeździ tak że czuje się komfortowo .. a na wszystko inne przyjdzie czas ..
Ja wiem że tu same zapierdalacze .. ale KUBA ma rację .. niestety czym szybciej tym gorzej >> STATYSTYCZNIE !! Bo oczywiście można zrobić jak gość w Częstochowie który przewracając się na FZ1 podczas ruszania na światłach i skrętu w prawo ( po najechaniu na pasy przejścia dla pieszych ) tak połamał nogę w kolanie że ma ją sztywną i po 3 operacjach kolano nadal złom .. a ile jechał 15 km/h ??
ALE >>> czym szybciej tym gorzej .. 2 gleby miałem przy 50-60 i poniosłem moto i pojechałem .. nawet nie bardzo było znać na którą poleciał i tylko kombinezon się przetarł .. a 3 gleby w okolicy 130-170 i ani podnieść nie było jak mając do dyspozycji tylko jedną rękę ani podnosić nie było co :/ ...
Znam na pamięć uczucie uderzania w asfalt przy prędkościach jakie nasze motocykle mają na 2 gim biegu

.. I NIE wyobrażam sobie zajebać tak w znak, barierę czy auto ... siła uderzenia głową jest sqrwysyńska wręcz .. potem rolowanie ( ostatnio 9 obrotów po salcie kiedy pierwsze uderzenie odbiło mnie od asfaltu ) .. siła jest tak ogromna że okrągłe kamyczki wielkości dużego paznokcia czy połowy kciuka zrobiły mi z twarzy PASZTET !!!! Krew miałem w powiekach nawet ... Zerwało mi szybę przy pierwszym uderzeniu tak, ALE >>> gdzie jest szczeka kasku a gdzie TWARZ !! To jest spora odległość >> jak te kamienie to zrobiły ?? Jaka musiał być siła uderzenia skoro cała powieka była jak worek z krwią ? Dobrze, jak powiedział wczoraj Kuba >>> że oko jest całe ... itd .. reszty pisać nie ma sensu bo to dopiero horror ..
Tak że >>> każdy jest gość póki nie przyjdzie na niego kolej .. a przyjdzie .. NAWET jeśli stara się robić wszystko żeby tego uniknąć to zawsze ( szczególnie na drodze ) jest tyle zagrożeń że głowa mała a to w co się ładuje z całej siły to nie jest ze żwirowych kamyczków !! Dlatego >> niech każdy bierze pod uwagę że to nie są żarty .. medycyna robi cuda tylko w filmach a każda pomoc jest za wcale nie małą opłatą

.. łapówki i opłaty za badania to są ciężkie TYSIĄCE złotych

..
Na prawdę : Latajmy tak, jak każdy czuje się na siłach i szanujmy się nawzajem

!!!