(2018-03-21, 12:37 AM)Koczis napisał(a): Taka mała ciekawostka. W opisie ma 385342km, a na liczniku 405792km 
Tak, widziałem. Bo to widzisz Kuba tak to jest, że ... przebieg do uzgodnienia
W ogóle na to nie patrzę, bo sam widzisz. Fakt jest taki, że handlarz zrobi wszystko, aby wcisnąć Ci szrot ... wymieni kierownice, nakładki pedałów, siedzenie kierowcy ... tylko w tym przypadku nie bardzo mu sie to opłaca, a zużycie wnetrza wygląda adekwatnie do uzgodnionego stanu licznika

Nie liczę za te pieniądze na wodotryski, potrzebuje kolejne auto na wakacje, motór lub dwa dostarczyć na tor, na ryby(py) się wygodnie spakować i wyspać, a i żonie na zakupy nie powinno braknąć bagażnika
Tutaj akurat chodzi mi o to, aby nie był klejony z kilku, prosto jeździł i był w miarę sprawny, a pakiet startowy nie przekroczył 5-6 tys. zł.
Na ten genialny pomysł wpadłem, jak trzeba było jechać po zakupy, a pod domem miałem akurat dostawczaka

No to jechałem i wszystko na pake się zmieściło :

Viano to taki Vito, tylko bez ściany grodziowej i z dość fajną tapicerką.
Mam 2 Vita, kapitalnie mi sie tym jeździ, mechanicznie nie do zarypania i na dalsze trasy wolę jego niż tzw. osobówkę, którą pomimo 85 litrowego zbiornika LPG. co ok. 270-310 km trzeba tankować
No to jak, zerknie ktoś na to "uno"?