Od A do Z - Czyli jak zaczynaliśmy i na jakim etapie jesteśmy...
Autor Wiadomość
darqvader Offline
Wariat

Piotrków Trybunalski
Czas na R6.

Liczba postów: 1,225
Reputacja: 4
RE: Od A do Z - Czyli jak zaczynaliśmy i na jakim etapie jesteśmy...
No i coś ode mnie :] Przygoda z motocyklami zaczęła się w 2004r. dosyć niepozornie od Rometa Komara Red_icon_smile Dla Mnie, było to coś, zawsze chciałem się nauczyć jeździć i się udało. Potem było już z górki Red_icon_smile Wiedziałem że przygoda z motocyklami nie zakończy się na motorowerze Red_icon_wink Z Rometem, mam też związaną swoją pierwszą pamiętną wywrotkę, ten strach przez rozwalony pojazd dziadka i to jak wyglądałem po wszystkim, takich rzeczy się nie zapomina Red_icon_cheesygrin Żeby nie zanudzać: później miałem okazję polatać trochę na skuterku (3 sezony), poznać jazdę na crossie - Yamaha Dt 80, aż do zeszłego sezonu po zdaniu prawka korzystając z przychylności wujka i latając na Hondzie CB 500 Red_icon_smile Aż wreszcie nadszedł magiczny 2012r. a w garażu stanęła R1 Red_icon_smile Hmm.. Nie będę ukrywał że moje marzenie się spełniło, oby wszystko szło dalej w tak dobrym kierunku Red_icon_smile

No speed, no fun.
2012-05-02, 08:49 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Od A do Z - Czyli jak zaczynaliśmy i na jakim etapie jesteśmy... - przez darqvader - 2012-05-02, 08:49 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->