Gran Premio Valencia czyli Wielki Finał sezonu MotoGP...o-)o
Autor Wiadomość
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
RE: Gran Premio Valencia czyli Wielki Finał sezonu MotoGP...o-)o
A mi się BARDZO podobał wyścig ciesze się że nagrałem..

MM pokazał dlaczego jest najlepszy i jakim jest człowiekiem ...

Dovi - lubię go ale nie dał rady w kuwecie - wstyd jak na pretendenta do MŚ .. reszta jazdy no cóż .. słaba

Lorenzo - a dlaczego parówa ? Na FB wrze, i wielu expertów ścigania z polskiego podwórka jebie go jak psa .. ale dla mnie >>> "Team Orders" to zachowanie niegodne MotoGP .. oczywiście zaraz sie oburzycie ale umiesz jechać to JEDŹ - nie umiesz to znaj miejsce w szeregu .. Oczywiście można gdybać : co by było gdyby Lorek przepuścił Dovi ... może byłby drugi może pierwszy ... ALE co to zmieni i TAK MM byłby MŚ .. Dla DUCATI owszem było to mega ważne,dla mnie ani mnie to ziębi ani parzy ..

Pedrosa - Jestem fanem MM .. ale dałbym wiele żeby uścisnąć rękę Daniego .. dla mnie "Szara eminencja" teamu Honda .. człowiek fundament tego zespołu i zwycięstw Marka .. Człowiek skromny, cichy ale po swojemu wariat Red_icon_tongue ... SZACUNEK w 100% ... Należało mu się !

Zarco - lubię go, cenię go .. podziwiam to co robi na motocyklu który jest brany za taki pierdolnik z niższej ligi Red_icon_wink wśród zawodników fabrycznych.. Walczyłby z MM i to ostro .. ale jakoś tak widać że tego co robi MM nie potrafi.. poczekam, zobaczę .. póki co jakoś tak nijako ..

Świetny koniec super sezonu ... Yamaha - cóż .. chyba wszystko zostało napisane i powiedziane.. Tam można znaleźć kilka prawdziwych "PARÓW" Red_icon_tongue ..
2017-11-12, 08:02 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Gran Premio Valencia czyli Wielki Finał sezonu MotoGP...o-)o - przez A.S. - 2017-11-12, 08:02 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->