ROCES
Użytkownik

Liczba postów: 214
Reputacja:
1
|
R1 RN12 - regeneracja kosza sprzęgłowego.
Cześć, próbowałem znaleźć podobny temat ale wszystko poszło do archiwum. Powiedzcie mi do kogo warto oddać kosz sprzęgłowy do regeneracji, a może wystarczy wymienić łożysko i podkładkę aby przestało to grzechotać. Naczytałem się mnóstwo postów i szczerze mówiąc zgłupiałem do reszty. Nowego kosza nie kupię bo nie chcę wyrzucić pieniędzy na coś co wiem, że i tak zacznie nawalać.
Z tego co pamiętam ludzie zajmujący się tematem to Michał Szrama, a drugi to Damian "oldi90", który ma wystawione aukcje na allegro bodajże. Pamiętam jak ktoś pisał o tym, że można wymienić łożysko i dać nadwymiarowe ale nie mogę nic znaleźć na ten temat.
Używki raczej od nikogo nie kupię bo na każdym kroku dużo ludzi chce Cię wyj... na kasę. No chyba, że ktoś ogarnięty będzie miał kosz, który na prawdę może polecić. U mnie jest za głośno do tego stopnia, że denerwuje mnie to cały czas,a na dodatek motocykl dostaje wibracji na niskich obrotach, dopiero powyżej 4000 tysięcy jest cisza. Najgorzej jest kiedy jadę bardzo wolno na wysokim biegu.
Panowie poradzicie coś? Proszę o sugestie bo chciałbym to zrobić jak najszybciej, bo nie lubię jeździć kiedy wiem, że coś jest nie tak.
|
|
2017-07-08, 09:11 AM |
|