Jazda motocyklem w korku… to kosztowna pułapka!
Autor Wiadomość
Allah84 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 377
Reputacja: 0
RE: Jazda motocyklem w korku… to kosztowna pułapka!
ja tam zawsze jakos bikerow widze jak autkiem pomykam Red_icon_smile aaa btw glosne tlumiki to naprawde dla bezpieczenstwa wazny argument. Kiedys mialem taka akcje na krajowej 10 ruch jak cholera trasa pila - bydgoszcz ruch ok 80-90 km/h nagle 2 bikerow w strone bydzi jak i z na przeciwka ciag autek jako jedyny ich przepuscilem 1 zapukal mi w boczna i podziekowal... resza chu%$ów skutecznie im utrudniala jazde a mogli by zrobic delikatny manewr w prawo bo miejsca duzo bylo.

Jeszcze jedno mi sie przypomnialo Red_icon_smile kumpel w zeszlym roku wydzwonil podobnie jak w artykule koles wyjechal na slepo z posesji na swojej cebrze bez praktycznie jakiegokolwiek hamowania wydzwonil mu w maske. Chlopak przelecial nad samochodem ladnych kilkanascie m po czym posmarowal po asflacie az mu rekawiczki zdarlo. Przyjazd policji i co ? stwierdzona za duza predkosc wina poszkodowanego. Chcialbym zaznaczyc ze kolega mial dosc szczescia bo mocno zbudowany jest i sie nie polamal. Moto do wyrzutki. Jak tu sie nie wku##$
2012-04-10, 11:09 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Jazda motocyklem w korku… to kosztowna pułapka! - przez XoXo - 2012-04-05, 09:12 PM
RE: Jazda motocyklem w korku… to kosztowna pułapka! - przez XoXo - 2012-04-05, 11:29 PM
RE: Jazda motocyklem w korku… to kosztowna pułapka! - przez Allah84 - 2012-04-10, 11:09 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->