Cała Polska protestuje przeciwko wysokim cenom paliw
Autor Wiadomość
Szyba Offline
Młody
**

Radzionków - ŚLĄSK

Liczba postów: 66
Reputacja: 0
RE: Cała Polska protestuje przeciwko wysokim cenom paliw
ja aktualnie przebywam w delegacji w niemczech w bochum i teraz dopiero zrozumiałem że ta unia europejska to nam nic nie dała!! mianowicie skoro unia to unia jak wszyscy to wszyscy a mamy tak:
nowy w mojej branży 1500euro na ręke Ja 1500zł!!(400euro) tutaj PB98 1,65euro u nas 6,06zł!!!(1,60euro) tutaj kebab w bułce 3euro u nas 12zł!!! nie dość że kupują sobie 5razy więcej!! to z tej sumy 1500euro po opłaceniu mieszkania rachunków itp itd i wyżywienie odkładają minimum 600euro Nowa Corsa w Salonie zaczyna się od 9900euro!! Fajnie co ;d jak by u nas tak było to mam salonowy motor i samochód i wgl Haha Unia ;d my mamy drogo żeby oni mieli Dobrze
Polacy powinni wyjść na ulice i walczyć o swoje bo jak nikt nic nie robi to na wiejskiej myślą że jest dobrze. O ACTA potrafili wyjść Red_icon_cheesygrin a angolom tylko zapowiedzieli cięcia i co się robiło, a tutaj cały czas tylko gorzej i gorzej i gorzej Red_icon_sad
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-03-26, 03:09 PM przez Szyba.)
2012-03-26, 03:03 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Cała Polska protestuje przeciwko wysokim cenom paliw - przez Szyba - 2012-03-26, 03:03 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->