Sorenek00
Użytkownik

Tarnowskie Góry
Rn32 & 954
Liczba postów: 173
Reputacja:
3
|
RE: To NIE koniec R1-Forum.pl - !!!
Nie znamy sie osobiscie BeMisz, ale dzieki temu forum strasznie polubiłem stajnie yamahy, poznałem sporo ludzi, ktorzy nakręcili podwojnie we mnie motocyklowa korbke, zacząłem udoskonalać swoje umiejętności na torze i chyba mógłbym wymieniać tak bez konca  przede wszystkim chyba pisze to 100 raz.. KlLIMAT (nie wiem czy Tobie sie to udało stworzyć, czy to był czysty przypadek) ale na nowo nauczyłem sie wiele o motocyklach czy samego podejścia do nich zapełnie z innej strony. Zawsze jeździłem dla siebie, tylko i wylacznie, teraz chciałbym każdemu aktywnemu czy osobie, z która utrzymuje (dzieki forum) kontakt udostępniać moje sprzęty (czy na tor czy to rn32), zeby jak najwiecej korzystali i dzielili sie dalej swoimi odczuciami, wiedza czy doświadczeniami itd.. Jezeli to możliwie, to prosiłbym Cie aby to forum było trzymane w ryzach, problemy finansowe i prawne da sie rozwiązać ( jak nie całe forum to ja cos osobiscie postaram sie wywalczyć!  ). Nigdy mi sie nie zdarzyło, poznać osoby, która podobnie podchodzi do spraw motocyklowych taj jak ja, czy która wie wszystko na temat danego modelu i sama ten motocykl praktycznie składa od zera... No i dla nikogo nieznajomego nigdy nie jeździłem rozwiązać jakichś sporów, dopóki nie trafiłem na to forum  a na kilku juz "byłem"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-10-18, 11:17 PM przez Sorenek00.)
|
|
2016-10-18, 11:13 PM |
|