Zmuszanie policji do pościgu - zmiany w kodeksie.
Autor Wiadomość
PatrykNSR Offline
Dzida

Staszów
SC59 2014 Black

Liczba postów: 193
Reputacja: 0
RE: Zmuszanie policji do pościgu - zmiany w kodeksie.
Tego nie powiedziałem. Jak spowodujesz wypadek albo będziesz wiał policji i wrzucisz filmik z tego to na pewno cie dojadą. Ale jak polecisz sobie na gumie czy trochę szybciej nie robiąc przy tym nikomu krzywdy to szanse są bardzo małe.
Gdyby każdego mieli ścigać za takie coś, to pooglądaj internety ile ludzi wrzuca swoją jazde na gumie itp? Miejsca w więzieniach by brakło :Red_icon_smile
Jak spowodujesz wypadek masz osobę roszczeniową, która wezwie policję bo zrobiłeś jej krzywdę (rozbiłeś auto, spowodowałeś wypadek, spowodowałeś uraz itp). Oni wtedy się zajmą ta sprawą, jak będą mieli jeszcze nagranie to pozamiatane.
A jak spowodujesz wykroczenie to nikomu nie wadzisz prócz samej policji, a oni raczej nie przeglądają internetów i nie łapią za takie coś bo tego po prostu jest za dużo. Po 2 udowodnić winę nie jest łatwo, bo nie znają daty itp
Serio mam to dalej tłumaczyć?
Prosiłbym również abyś zachował chociaż odrobinę kultury jak rozmawiasz z drugim człowiekiem i mnie nie obrażał bo na ten moment, próbujesz mi wcisnąć coś czego nie powiedziałem. Kto tu jest mało bystry to każdy widzi Red_icon_smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-09-29, 12:50 PM przez PatrykNSR.)
2016-09-29, 12:41 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Zmuszanie policji do pościgu - zmiany w kodeksie. - przez PatrykNSR - 2016-09-29, 12:41 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->